• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο 2019 !!

Γαλλία Πρόγραμμα για road trip στη Νοτιοδυτική Γαλλία

Sassenach77

Member
Μηνύματα
6.633
Likes
18.520
Επόμενο Ταξίδι
Σερβία, Βόρεια Μακεδονία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρω για μια εκδρομούλα μέχρι το Albi, ή να μην το κουνήσω καθόλου και να αφιερώσω και τις 2 μέρες στην πόλη και να δω το Albi πηγαίνοντας ή φεύγοντας από την Τουλούζη
Η Albi είναι αχαστη για μένα! Δεν την έβαλα στο πρόγραμμα μας, γιατί δεν είχα άλλη διανυκτέρευση και δεν βόλευε να την προσθέσω κάπως. Για μένα θέλει και διανυκτέρευση! Θα την συμπεριλάβω στο επόμενο ταξίδι που θα κάνω, και θα είναι στη περιοχή που θα πάτε εσείς τώρα.

Όσον αφορά τη Τουλούζη, θέλει σίγουρα δύο μέρες. Εμείς μείναμε σχεδόν τρεις μέρες αλλά είχαμε στο πρόγραμμα και μουσεία. Μόνο το aeroscopia και η Airbus ήθελαν ένα γεμάτο πρωινό! Εξαρτάται πάντα και απο τα ενδιαφέροντα του καθενός.

Σωστή και η επισήμανση για τον δακτύλιο! Θα ρωτήσω όταν θα παραλάβω το αυτοκίνητο από τη Hertz (ελπίζω να βγάλω άκρη).
Είναι περιβαλλοντικό τέλος. Το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει εμείς το είχε.

Επέλεξα να μην έχω αυτοκίνητο στο τέλος του ταξιδιού, στο Bordeaux, αλλά μάλλον έκανα λάθος, όχι γιατί χρειάζεται και εκεί, αλλά θα μπορούσα να μείνω πιο έξω ώστε να βρω πιο συμπαθητικό (και πιο οικονομικό) κατάλυμα. Πολύ ακριβά τα καταλύματα στο Bordeaux.
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο θα ήταν φθηνότερο ένα κατάλυμα εκτός πόλης όταν θα είχατε και την ενοικίαση του αυτοκινήτου για τις μέρες αυτές, όπως λες.... Τέλος πάντων εσύ ξέρεις τα κόστη σας καλύτερα.
 

Nikos_F

Member
Μηνύματα
68
Likes
948
Συνεχίζοντας τη μελέτη για το ταξίδι, έχω άλλη μια ερώτηση.

Μετά τη μέση του ταξιδιού, και αφού θα έχω δει τα χωριά του Dordogne και αφού θα έχω δει Albi και Toulouse, θα διανυκτερεύσω 2 βράδια στο Calignac, πριν πάω για τα 2 τελευταία βράδια της εκδρομής στο Bordeaux (που θα παραδώσω το αυτοκίνητο μόλις φτάσω στο Bordeaux).

Εκεί γύρω στο Calignac, υπάρχουν κάποιες προτάσεις; Είτε σε όμορφα χωριά, είτε σε τοπία, φύση κλπ;

2023-06-21_17-58-24.jpg
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.275
Μηνύματα
861.050
Μέλη
38.351
Νεότερο μέλος
alex2468

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom