Γαλλία Πρόγραμμα για road trip στη Νοτιοδυτική Γαλλία

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.077
Likes
20.118
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρω για μια εκδρομούλα μέχρι το Albi, ή να μην το κουνήσω καθόλου και να αφιερώσω και τις 2 μέρες στην πόλη και να δω το Albi πηγαίνοντας ή φεύγοντας από την Τουλούζη
Η Albi είναι αχαστη για μένα! Δεν την έβαλα στο πρόγραμμα μας, γιατί δεν είχα άλλη διανυκτέρευση και δεν βόλευε να την προσθέσω κάπως. Για μένα θέλει και διανυκτέρευση! Θα την συμπεριλάβω στο επόμενο ταξίδι που θα κάνω, και θα είναι στη περιοχή που θα πάτε εσείς τώρα.

Όσον αφορά τη Τουλούζη, θέλει σίγουρα δύο μέρες. Εμείς μείναμε σχεδόν τρεις μέρες αλλά είχαμε στο πρόγραμμα και μουσεία. Μόνο το aeroscopia και η Airbus ήθελαν ένα γεμάτο πρωινό! Εξαρτάται πάντα και απο τα ενδιαφέροντα του καθενός.

Σωστή και η επισήμανση για τον δακτύλιο! Θα ρωτήσω όταν θα παραλάβω το αυτοκίνητο από τη Hertz (ελπίζω να βγάλω άκρη).
Είναι περιβαλλοντικό τέλος. Το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει εμείς το είχε.

Επέλεξα να μην έχω αυτοκίνητο στο τέλος του ταξιδιού, στο Bordeaux, αλλά μάλλον έκανα λάθος, όχι γιατί χρειάζεται και εκεί, αλλά θα μπορούσα να μείνω πιο έξω ώστε να βρω πιο συμπαθητικό (και πιο οικονομικό) κατάλυμα. Πολύ ακριβά τα καταλύματα στο Bordeaux.
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο θα ήταν φθηνότερο ένα κατάλυμα εκτός πόλης όταν θα είχατε και την ενοικίαση του αυτοκινήτου για τις μέρες αυτές, όπως λες.... Τέλος πάντων εσύ ξέρεις τα κόστη σας καλύτερα.
 

Nikos_F

Member
Μηνύματα
68
Likes
959
Συνεχίζοντας τη μελέτη για το ταξίδι, έχω άλλη μια ερώτηση.

Μετά τη μέση του ταξιδιού, και αφού θα έχω δει τα χωριά του Dordogne και αφού θα έχω δει Albi και Toulouse, θα διανυκτερεύσω 2 βράδια στο Calignac, πριν πάω για τα 2 τελευταία βράδια της εκδρομής στο Bordeaux (που θα παραδώσω το αυτοκίνητο μόλις φτάσω στο Bordeaux).

Εκεί γύρω στο Calignac, υπάρχουν κάποιες προτάσεις; Είτε σε όμορφα χωριά, είτε σε τοπία, φύση κλπ;

2023-06-21_17-58-24.jpg
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.715
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom