Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.149
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εκει θα παρεις τηλεφωνο να σε βαλουν σε λιστα (γιατι ποτε δεν θα σε αναβαθμισουν ετσι αμεσως) και ΑΝ και ΟΤΑΝ εγκριθεί θα σου ερθει μηνυμα...
Αν πάρεις τελευταίες μέρες (ειδικά τελευταία) σε αναβαθμίζουν πιο εύκολα από το να σε βάλουν σε λίστα. Αλλά μ' έχουν αναβαθμίσει αρκετές φορές και μήνες πριν. Λίστα δεν μπαίνω ποτέ.
 
Μηνύματα
626
Likes
2.873
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Παρατήρησα ότι τους 3000 πόντους που πήρα επειδή είχα πει καλή κουβέντα στην alpha (πριν κάτι μήνες ήταν μια προωθητική ενέργεια), μετά από τηλεφωνική μετατροπή με την aegean, μου τους μετετρεψαν κανονικά σε μίλια. Ενώ όταν πήγαινα από το app, δεν τους έβλεπε. Για κάντε καμία δοκιμή.
 

tatooine

Member
Μηνύματα
1.461
Likes
5.404
Να σου πω την αλήθεια αγόρασα μόνο πράγματα που δεν έβρισκα πιο οικονομικά αλλού (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) και έτσι κι αλλιώς ήθελα να αγοράσω. Δεν μπήκα στον πειρασμό να πάρω τίποτα περιττό. Συνολικά μαζί με 2000€ που είχα κάνει στο x20 συγκέντρωσα περίπου 1 M πόντους. Και δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν πήρα κι άλλα έστω λίγο πιο ακριβά. Αλλά μου είναι αρκετά για ένα ταξίδι στην Ιαπωνία για 9 άτομα που ήθελα να κάνω και να εξοικονομήσω ένα σημαντικό ποσό. Δεν ξέρω βέβαια πόσο εύκολα θα βρω 9 εισιτήρια award μαζί...
Μήνα ταξιδιού και αεροδρόμιο αναχώρησης αφιξης παρακαλώ.
 

depy!!!

Member
Μηνύματα
740
Likes
1.963
Επόμενο Ταξίδι
Ουζμπεκισταν
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Στο μαραθώνιο είχα κερδίσει 6000 μίλια και μπήκαν 5000. Αν πάρω τηλέφωνο την aegean μπορεί να δει ο υπάλληλος τι κέρδισα η βλέπει μόνο αυτά που μπήκαν
 

nick07

Member
Μηνύματα
298
Likes
568
Στο μαραθώνιο είχα κερδίσει 6000 μίλια και μπήκαν 5000. Αν πάρω τηλέφωνο την aegean μπορεί να δει ο υπάλληλος τι κέρδισα η βλέπει μόνο αυτά που μπήκαν
Εισαι σιγουρη; Γιατι 99% αυτοματοποιημενη ειναι η διαδικασια απλα περιμεναν να τελειωσει η προσφορα black friday για να τα πιστωσουν. Τωρα σχετικα με τι βλεπει ο υπαλληλος, δεν νομιζω να μπορει να σου απαντησει κανεις με ασφαλεια, εκτος αν δουλευει στην Α3.
 

tatooine

Member
Μηνύματα
1.461
Likes
5.404
Από Νοέμβριο μέχρι Ιανουάριο CDG
Οι Αιγύπτιοι δίνουν 4 μπίζνες και 8 οικονομική στην ίδια πτήση με 45Κ μίλια με 358,35 οικονομική και 65Κ μίλια και 478,28 το άτομο στη διακεκριμένη μονή διαδρομή για NRT.
Για HND η Σιγκαπούρη δίνει μέχρι 4 στην οικονομική, με 65,4 το άτομο.
Την ίδια μέρα έχεις επιλογές με συνδυασμούς Γερμανών και Ιαπώνων η κάτι άλλο άλλα μπορεί να μείνει κάποιος πίσω και σίγουρα δεν μπορείτε να ταξιδέψετε όλοι μαζί.
Αλλα και οι βασιλείς έτσι δεν πάνε; Ποτέ σε ένα αεροσκάφος όλη η οικογένεια.
Για Οσάκα (ΙΤΜ) το αφήνετε.
Για Οσάκα (ΚΙΧ) έχει ασιάνα μέχρι 7 άτομα στην οικονομική με 229,1 έκαστος και η Σιγκαπούρη μέχρι 4 άτομα με 65,4 το άτομο και άλλους συνδυασμούς.
Για επιστροφή μια από τα ίδια με λίγο πιο φτηνούς φόρους.

Συμπέρασμα, εισιτήρια υπάρχουν άλλα πρέπει να αγοραστούν ΧΤΕΣ.
Τα μίλια που έχεις φτάνουν οριακά για 2 μπίζνες και 7 οικονομικές και δεν μπορείς να παίξεις με διπλές κρατήσεις για τυχόν ακυρώσεις από τις εταιρείες.
Αυτά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.072
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom