Με ποιες εταιρείες είναι αυτές οι πτήσεις και έχουν τόσο χαμηλούς φόρους;Αθήνα Σιγκαπούρη 45k και 45€
Σιγκαπούρη Σεούλ 13k και 100€
Για να έχεις μια εικόνα , Αθήνα Χανιά 5k και 32€ φόροι Συμφέρει ή όχι ;
Με ποιες εταιρείες είναι αυτές οι πτήσεις και έχουν τόσο χαμηλούς φόρους;Αθήνα Σιγκαπούρη 45k και 45€
Για καποιον που μπορει να κανει ταξιδια "άκυρες" περιόδους δηλαδή εκτος απο Πασχα Χριστουγεννα Καλοκαιρι βολεύουν τα μιλια για υπερατλαντικά. Δυσκολο να βρεις κατι τετοιο τις συγκεκριμενες περιοδους.Αθήνα Σιγκαπούρη 45k και 45€
Αν ειχα αγορασει το εισιτηριο της αλλης ετσιρειας δε θα ειχα το γευμα γιατι στην αλλη δεν εχω στάτους. Οποτε το συνυπολογιζω κι αυτο στην απόφαση παντα. Δεν ειναι ευτελες το ποσο που γλιτωνω απο γευματα καθε χρονο, ειναι μερικες εκατονταδες ευρώ.Το γεύμα στο σαλόνι της Γιουναιτεντ το είχες επειδή έχεις στάτους σε κάποια εταιρεία όχι ότι αγόρασες εισιτήριο με μίλια. Να το λέμε αυτό. Έκτος φυσικά και αν είχες αγοράσει εισιτήριο μπίζνες.
Δεν ισχύει τίποτε από αυτά.Το lounge hopping το έχω κάνει πριν κανένα χρόνο για να πάρω τα 500 μίλια του Aegean lounge και μετά πήγα Lufthansa για τη σουπίτσα, αλλά πετούσα με Lufthansa.
Αφού πετάς με Aegean, με το που θα πας στο lounge της Lufthansa θα σου πουν «όχι εδώ, πηγαινετε στο lounge της Aegean». Τουλάχιστον αυτό γινόταν πριν 2 χρόνια που το επιχείρησα τελευταία φορά.
Επρεπε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία της ΙΤΑ. Δίνει στάτους μέχρι 01/26, στην σκαιτιμ και σίγουρα θα το κρατήσει και όταν περάσει στην σταρ.Αν ειχα αγορασει το εισιτηριο της αλλης ετσιρειας δε θα ειχα το γευμα γιατι στην αλλη δεν εχω στάτους. Οποτε το συνυπολογιζω κι αυτο στην απόφαση παντα. Δεν ειναι ευτελες το ποσο που γλιτωνω απο γευματα καθε χρονο, ειναι μερικες εκατονταδες ευρώ.
Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα, θα σας ζητήσουν να βάλετε μέσα στην βαλίτσα ένα καρτελάκι με τα στοιχειά σας. Μην την σφραγίσετε αν δεν σιγουρευτείτε και δεν ξέρω βέβαια αν είναι υποχρεωτικό.Δυστυχώς θα ταξιδέψουμε πλεμπαιοι στην οικονομική…
Δεν αντεληφθην, που λεει και ο Καραβανεας. Τι σχεση εχει αυτο με μια εσωτερικη πτηση στις ΗΠΑ; Η εναλλακτικη ηταν η american που δεν ειναι καν στην sky.Επρεπε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία της ΙΤΑ. Δίνει στάτους μέχρι 01/26, στην σκαιτιμ και σίγουρα θα το κρατήσει και όταν περάσει στην σταρ.
View attachment 473314