Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
Διαβαζω χθες σε πρωτοσελιδα "Κλεινει το Attica" και η πρωτη σκεψη ειναι οτι χανουμε τα μιλια. Μετα ειδα οτι κλεινει το καναλι Attica και μενουν ανθρωποι ανεργοι. Τοση διαστροφη με τα μιλια.
Παρεμπιπτοντως πηγα απανωτα 2 φορες προσφατα γιατι εδινε διπλα μιλια, δεν ψωνισα κατι γιατι οι τιμες του ειναι στο διαστημα αλλα μου φανηκε υπερβολικα υποτονικο απο πελατεια και οτι δουλευει πολυ με τουριστες πελατες. Σαν τις ουρες εξω απο το Hermes λιγο πιο διπλα. Επι ΠΑΣΟΚ ψωνιζαμε κι οι Ελληνες. Σημεια των καιρων...

maria91

Member
Διαβαζω χθες σε πρωτοσελιδα "Κλεινει το Attica" και η πρωτη σκεψη ειναι οτι χανουμε τα μιλια. Μετα ειδα οτι κλεινει το καναλι Attica και μενουν ανθρωποι ανεργοι. Τοση διαστροφη με τα μιλια.
Παρεμπιπτοντως πηγα απανωτα 2 φορες προσφατα γιατι εδινε διπλα μιλια, δεν ψωνισα κατι γιατι οι τιμες του ειναι στο διαστημα αλλα μου φανηκε υπερβολικα υποτονικο απο πελατεια και οτι δουλευει πολυ με τουριστες πελατες. Σαν τις ουρες εξω απο το Hermes λιγο πιο διπλα. Επι ΠΑΣΟΚ ψωνιζαμε κι οι Ελληνες. Σημεια των καιρων...
Καλλυντικα..λιγο πιο ακριβα απο τα χοντος αλλα με το δωρο δειγματακι καπως ισοφαριζει το θεμα...επισης ασχετο γνωριζει κανεις που πρεπει να απευθυνθω για χαμενα μιλια απο συναλλαγη με αττικα?διοτι εκανα παραγγελια μεσω ιντερνετ,εβαλα κανονικα την miles n bonus και οταν τη παρελαβα ειδα οτι δε ειχε περαστει κ δε μου περαστηκαν κ μιλια....

paefstra

Member
Ενώ αν έκλεινε το άλλο attica δε μας νοιάζουν οι (πολύ περισσότεροι) άνεργοι, αλλά τα μίλια, ε; :)
Η αληθεια ειναι πως ολα μας νοιαζουν. Δεν λεω οτι δεν ζηλευω αν ψωνιζουν με καμια ειδικη εκπτωση για εργαζομενους, αλλα δεν ζηλευω τοσο που να θελω να μεινουν και ανεργοι!

paefstra

Member
..επισης ασχετο γνωριζει κανεις που πρεπει να απευθυνθω για χαμενα μιλια απο συναλλαγη με αττικα?διοτι εκανα παραγγελια μεσω ιντερνετ,εβαλα κανονικα την miles n bonus και οταν τη παρελαβα ειδα οτι δε ειχε περαστει κ δε μου περαστηκαν κ μιλια....
Το Αττικα δεν παιρνει miles and bonus σε ηλ. παραγγγελια. Καπου μπερδευεσαι.

pan82

Member
Δίνει μίλια σε ηλεκτρονική παραγκελια.
Έγινε το κλασικό conflict η paefstra μπέρδεψε τα μίλια με τα bonus μικρό το κακό.
Με miles είναι και καταστήματα και online
με bonus
- H επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα Bonus αποκλειστικά με τα φυσικά της καταστήματα -

maria91

Member
3 παραγγελιες εκανα,κ στις 3 εβαλα αριθμο miles n bonus,στις 2 μου περαστηκαν μιλια,στην 3η οχι!
Με miles είναι και καταστήματα και online
με bonus
- H επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα Bonus αποκλειστικά με τα φυσικά της καταστήματα -
Σωστα αν κ πριν αλλαξει η χρονια σε παραγγελια παλι online και πληρωμη με την πιστωτικη της ετζιαν,μου χαν πει bonus ποντοι ×4,ενω τωρα μπηκαν ×1

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.047
Μέλη
39.767
Νεότερο μέλος
KaterinaVr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom