Μα το γράφω ότι δεν ισχύει σε Ελλάδα και Κύπρο. Απάντησε ο chr04 πιο αναλυτικά. Επειδή ο λόγος έγκειται μάλλον στη Revolut και όχι στην Aegean, δεν αποκλείεται να αλλάξει κάποια στιγμή στο μέλλον.Μπηκες στη revolut kai μετετρεψες γιατι εμενα δεν μου βγαζει την aegean σαν επιλογη για να μετατρεψω τους ποντους σε μιλια;
Ναι, ξέρεις αυτό δεν είναι ο κανόνας, σε πλήθος προορισμών και ημερομηνιών οι πτήσεις της Sky Express είναι το ίδιο ακριβές, αν όχι ακριβότερες. Και σίγουρα είναι ακριβότερες όταν τρέχει προσφορά, τιμές χώμα δεν έχω καταφέρω ποτέ να χτυπήσω στην Sky Express. Άσε που πετάει σε περιορισμένους μόνο προορισμούς, οπότε δεν αποτελεί εναλλακτική. Τα μίλια, όπως έχει γραφεί πολλές φορές και από εσένα, παρέχουν ευελεξία σε περίπτωση αβεβαιότητας ημερομηνιών ή πραγματοποίησης του ίδιου του ταξιδιού, και αν τα σχέδια ναυαγήσουν, μπορείς πάντα να μεταφέρεις τις ημερομηνίες και ξανά το ίδιο, για να μην χρεωθείς το 23€ της ακύρωσης. Το πραγματικά θετικό είναι ότι η Sky Express δεν έχει τέλος ακύρωσης, οπότε σου επιστρέφονται όλοι οι φόροι.Tα χαιρετισματα μας στην Aegean. Εχει τοσο χαμηλες τιμες η Sky express, bonus επιστρεφει ολους τους φορους σε περιπτωση ακυρωσης χωρις χαρατσι ωστε, γι αυτα που κοιταζω, δεν αξιζει να φας μιλια καν, ακομη και λιγοτερα.

Όποιος γυρίζει μυρίζει....Υπαρχει περιπτωση να ειμαι τυχερη κ να βρω καμια διαθεσιμοτητα για την περιοδο των εορτων σε καποια πολη εξωτερικου ή να μη μπω καν στο κοπο?![]()
Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε; Επιμένουμε ότι δεν πρέπει να πληρώσουμε τα 23€ για την αλλαγή ημερομηνίας πτήσης;Απλά κλασικά αν πας να τη κάνεις online σε πετάει. Οπότε πάλι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να τσακωθείς με μια άσχετη υπάλληλο που θα σου λέει ότι θέλει 23€ για την αλλαγή και τα λοιπά και τα λοιπά
Εγώ έχω και θα πάρω να μεταφέρω και ξάνα μεταφέρω πάλι. Βασικά ζητάς αλλαγή γιατί προσπαθείς από το σάιτ και δε γίνεται συνήθως σου λένε γιατί και τέτοια και επιμένεις ότι δε γίνεται λόγω της προσφοράς. Απλά παίζει ρόλο σε ποιόν θα πέσεις, έχω πάρει έχω ζητήσει και ρώτησε μου ζήτησε συγνώμη που δε το ήξερε και μου άλλαξε δωρεάν αλλά έχω πέσει και σε πανιβλακες που επέμεναν ότι μπορώ να αλλάξω κανονικά αν θέλω και αν το κάνουν αυτοί θα πρέπει να πληρώσω το 23€.Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε; Επιμένουμε ότι δεν πρέπει να πληρώσουμε τα 23€ για την αλλαγή ημερομηνίας πτήσης;
Το αναφέρει κάπου ρητά ότι δεν υπάρχει τέλος αλλαγής;
Ρωτάω υποθετικά για να ξέρω γιατί δεν έχω κλείσει ποτέ πτήση με μίλια και δεν γνωρίζω την διαδικασία αλλαγών.