taniakar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Vienna, Bratislava!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Χιούμορ γιατί?Έχει χιούμορ
Χιούμορ γιατί?Έχει χιούμορ
Προς το παρόν μόνο εγώ έλαβα τέτοιο μήνυμα...Ούτε όταν άνδρας μου, ούτε τα παιδιά μου, ούτε η κουνιάδα μου, οι οποίοι είναι όλοι χρυσοί...Σε όλους θα δώσει?
Και light παιρνει αρκει να μην ειναι U P T ο ναυλοςΠρέπει ο ναύλος να είναι συγκεκριμένος;
Εχει κλείσει light για Ιούνιο Ρώμη και δεν του το παίρνει.
Ας σοβαρευτώ. κλάμα, τίποτα εμείςΕγώ 72000 μίλια αλλά όχι έκπτωση !![]()
![]()
Όχι, είναι για μέλη σε όλες τις βαθμίδες (όχι όλους, η προσφορά είναι προσωποποιημένη). Οι silver που έχουν επιλεγεί παίρνουν 5.000 μίλια και 50€, οι Gold 10.000 μίλια και 100€ και οι Blue 3.000 μίλια, αν έχω καταλάβει σωστά.Τελικά είναι μόνο για τους gold?
Μπες βρε στο προφίλ σου και δες τι υπολείπεται! Αν ρωτάς για άλλον, 12.000 μίλια αναβάθμισης συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 4 πτήσεων με την Aegean/Olympic Air ή 70.000 μίλια ανεξάρτητα από την εταιρία.Για πάμε πάλι να δω αν τα θυμάμαι καλά. Για διατήρηση gold τώρα είναι 12 πτήσεις με Aegean υποχρεωτικώς και 18.000 μίλια... με οποιαδήποτε αεροπορική;
Στο προφίλ μου λέει ότι μεχρι τα μέσα του 2027 είμαι gold. Θέλω να σιγουρευτώ για να δω τι στρατηγική θα ακολουθήσω μέχρι τότε. Αν τελικά αποφασίσω ότι θα αλλάξω πρόγραμμα πρέπει να ξεκινήσω κιόλας κι έχω διηπειρωτικό μεθαύριο.Μπες βρε στο προφίλ σου και δες τι υπολείπεται! Αν ρωτάς για άλλον, 12.000 μίλια αναβάθμισης συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 4 πτήσεων με την Aegean/Olympic Air ή 70.000 μίλια ανεξάρτητα από την εταιρία.