Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Mary Stardust

Member
Θα είμαι πολύ κουτσομπόλης αν πω ότι έχω περιέργεια να μάθω πόσα μαζέψατε;
Έκανα μετατροπή αυτά από bonus.
Εχω να μετατρέψω από τον Οκτώβριο του 2024.
Έιναι σχεδόν όλα απο Κωτσοβολο επί 100
IMG-20250709-WA0000.jpg
IMG-20250709-WA0001.jpg

afrodite39

Member
Καλημέρα
θυμάστε περίπου πότε βγαζει την εξαργύρωση με τα μισά μίλια;;;;
Έχει να το κάνει καιρό έτσι;;

pan82

Member
Καλημέρα
θυμάστε περίπου πότε βγαζει την εξαργύρωση με τα μισά μίλια;;;;
Έχει να το κάνει καιρό έτσι;;
Mε μισούς bonus πόντους βγάζει προσφορά όχι με μισά μίλια. Με μίλια βγάζει συνήθως 25-30% λιγότερα και νομίζω έχει να βγάλει καιρό.

mourohavlos

Member

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Πρέπει να πάρεις τον κωδικό κράτησης της τουρκις από την Αιγαίου, που είναι διαφορετικός από αυτόν που σου έδωσαν αρχικά. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών επιλογή 2.
Αν τον έχεις και δεν μπορείς να μπεις δοκίμασε από την εφαρμογή του κινητού, αν είστε πάνω από ένα άτομο ζητάει επιπλέον για κάθε επιβάτη αριθμό εισιτηρίου (που είναι αυτός που έχεις από την αιγαίου αρχίζει από 390-XXXXXXXXX). Τον καταχωρείς χωρίς την παύλα συνεχόμενα όλα τα νούμερα.
Αν δεν τα καταφέρεις πάρε τηλ. την τούρκις θα βρεις το νούμερο τους στο ίντερνετ η κάπου εδώ στο φόρουμ στη σελίδα της Τούρκις.
Τσεκ ιν από την εφαρμογή. Δίνει κάρτες επιβίβασης για Κωνσταντινούπολη άλλα όχι από Κωνσταντινούπολη για τον άλλο προορισμό. Θα τις πάρεις κανονικά στο αεροδρόμιο πρώτης αναχώρησης Αθηνά η Θεσσαλονίκη.
Κόκκινες για οικονομική, μαύρες για μπίζνες από το κινητό.
Αυτά.
Εξακολουθούν να ισχύουν όλα αυτά; Πάντως με το PNR της Αιγαίου δεν «βλέπω» την κράτηση στην Turkish.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Ethiopian. Να πάρω την Αιγαίου και να ζητήσω 2 PNR, ένα για κάθε εταιρεία;

tatooine

Member
Εξακολουθούν να ισχύουν όλα αυτά; Πάντως με το PNR της Αιγαίου δεν «βλέπω» την κράτηση στην Turkish.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Ethiopian. Να πάρω την Αιγαίου και να ζητήσω 2 PNR, ένα για κάθε εταιρεία;
Ισχύουν.
Θα σου τους δώσει η αιγαίου τηλεφωνικά. Κατέβασε τις εφαρμογές των εταιριών για καλύτερη διαχείριση των πτήσεων. Με τους Τούρκους στην οικονομική δε μπορείς να επιλέξεις δωρεάν θέση πριν το τσεκ ιν. Δεν ξέρω με τους Αιθίοπες. Στη διακεκριμένη μπορείς και με τους δυο.

Dara

New Member
Καλησπέρα, στην εφαρμογη της Aegean μου εμφανιζε ποσα μιλια θα παρω για μια προγραμματισμενη πτηση μου, οταν ομως χρησιμοποίησα την δωρεάν αναβάθμιση σε Business, σταματησε να το δειχνει. Ειναι φυσιολογικο αυτο?

adiaforos

Member
Καλησπέρα, στην εφαρμογη της Aegean μου εμφανιζε ποσα μιλια θα παρω για μια προγραμματισμενη πτηση μου, οταν ομως χρησιμοποίησα την δωρεάν αναβάθμιση σε Business, σταματησε να το δειχνει. Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Εξαρτάται τι νόημα δίνει κανείς στη λέξη "φυσιολογικό", για το IT της Aegean φυσιολογικό είναι, αυτή είναι η υλοποίηση που έχουν. Οπότε μην ανησυχείς, τα μίλια θα τα πάρεις κι ας μην τα δείχνει.

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες, Λάος, Μαλαισία
απο την εφαρμογή μπόρεσα να περάσω την πτήση ώστε να φαίνεται στο λογαριασμό μου στην turkish. Αλλά διαχείριση της κράτησης δεν μπορείς να κάνεις. Κάπου διάβασα ότι μπορείς να κλείσεις θέση στο αεροδρόμιο ακόμη και πριν ανοίξει το check in, θα πάω την άλλη εβδομάδα να το ελέγξω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.088
Μέλη
39.833
Νεότερο μέλος
drentzi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom