Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ATH-MNL Emirates
60.000 Μίλια + € 464,94 Μου φαίνονται πολλά για one way
Ε όχι απλώς πολλά, κοροϊδία είναι. Mε αρκετά λιγότερα πετάς με συνδυασμό πτήσεων με 0 μίλια. ΟΚ, δεν είναι η ποιότητα της Emirates αλλά να δώσω +150€ ανά σκέλος και να μου πάρουν και τα μίλια για μερικές ώρες κάπως πιο άνετης θέσης, από μένα είναι όχι.

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες, Λάος, Μαλαισία
Σιγκαπούρη Ντουμπαι 30000 μιλια και 120ε εκλεισα εγω.
θέλει ψάξιμο να βρεις κατι που να αξίζει . Μιας και δεν είχα την επιλογή της Singapore (45ε φορους) μια χαρά ήταν αυτά που έδωσα (το φθηνότερο εισιτήριο που είχα βρει ήταν στα 600ε το one-way).

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ATH-MNL Emirates
60.000 Μίλια + € 464,94 Μου φαίνονται πολλά για one way
Να αναφερεις ομως πότε και σε τι θεση. Η business τους ειναι, ή ετσι τη θεωρουν, premium προιον κ πληρωνεται αναλογα. Η εκονομυ με 45.000 μιλια κ 183€ φορους φαινεται λογικη.

IMG_1330.jpeg

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Να αναφερεις ομως πότε και σε τι θεση. Η business τους ειναι, ή ετσι τη θεωρουν, premium προιον κ πληρωνεται αναλογα. Η εκονομυ με 45.000 μιλια κ 183€ φορους φαινεται λογικη.

View attachment 504263
economy γράφει αλλά μάλλον έχεις δίκιο μπήκα πάλι και βλέπω πως κάποια μέρη της είναι business

Attachments

Last edited:

oasisAthens

Member
Εγώ πάντως που έκανα σήμερα μια έρευνα γενικώς που κοιτούσα για υπερατλαντικα ειδικά προς Αμερική αυτό που είδα είναι ότι ανέβηκαν να μην πω διπλασιαστηκαν σε πάρα πολλές πτήσεις οι τιμές που ζητούσαν. Συν ότι δεν μου εμφανίζει την LOT στην αναζήτηση πλέον

Ppetran

Member
Καλημέρα. Χρειάζομαι 3500 μίλια αναβάθμισης για την gold, μέχρι αρχές Σεπτέμβρη αλλά δεν έχω να κάνω κάποιο ταξίδι στον επόμενο μήνα. Είδα την προσφορά για την χρεωστική κάρτα της alpha που δίνει +3000 και να μετατρέψω και μίλια εξαργύρωσης για τα υπόλοιπα 500. Καμία άλλη πρόταση; Την χρεωστική μπορώ να την βγάλω και στην σύζυγο (έχουμε together λογαριασμό) ή μόνο σε εμένα (έχω ήδη την premium)? Αν την βγάλω σε εμένα θα μπουν τα μίλια;

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πάνε ένα γρήγορο και φτηνό εσωτερικό :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα