Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Να ρωτήσω κάτι είναι λίγο ΣΟΣ: γιατί εγώ βλέπω εισιτήριο με μίλια με εμίρηδες στο σαιτ και στο τηλεφωνικό δε τα βλέπουν;;
Ετσι την πάτησα εγώ. Έκλεισα με emirates, το οποίο το έβλεπα μόνο εγώ και όχι το τηλεφωνικό. Μετά από λίγο ακυρώθηκε.

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Εγώ πάντως που έκανα σήμερα μια έρευνα γενικώς που κοιτούσα για υπερατλαντικα ειδικά προς Αμερική αυτό που είδα είναι ότι ανέβηκαν να μην πω διπλασιαστηκαν σε πάρα πολλές πτήσεις οι τιμές που ζητούσαν. Συν ότι δεν μου εμφανίζει την LOT στην αναζήτηση πλέον
ούτε εγώ βρίσκω lot πλέον που την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για award ticket. ξέρεις κάνεις τι έχει γινει?

Alex0077

Member
Καλησπέρα. Ταξιδεύω από Αθήνα για Βιέννη με επιστροφή με Aegean. Business class εισιτήρια με τα κουπόνια της αναβάθμισης (έχω και τη χρυσή κάρτα miles and bonus). Από Αθήνα μπορώ να μπω στο lounge της Lufthansa από ότι διάβασα σε προηγούμενες σελίδες που συνήθως σου επιτρέπουν + 1 συνοδό που ταξιδεύει ίδια πτήση και έχει εισιτήριο economy .

από Βιέννη μπορώ να μπω στο Austrian Senator lounge φαντάζομαι εγώ . Μπορώ να πάρω και εκεί +1 συνοδό που ταξιδεύει μαζί μου με economy εισιτήριο ; Είτε λόγω της χρυσής κάρτας είτε λόγω του business εισιτηρίου του δικού μου ;

mourohavlos

Member
Καλησπέρα. Ταξιδεύω από Αθήνα για Βιέννη με επιστροφή με Aegean. Business class εισιτήρια με τα κουπόνια της αναβάθμισης (έχω και τη χρυσή κάρτα miles and bonus). Από Αθήνα μπορώ να μπω στο lounge της Lufthansa από ότι διάβασα σε προηγούμενες σελίδες που συνήθως σου επιτρέπουν + 1 συνοδό που ταξιδεύει ίδια πτήση και έχει εισιτήριο economy .

από Βιέννη μπορώ να μπω στο Austrian Senator lounge φαντάζομαι εγώ . Μπορώ να πάρω και εκεί +1 συνοδό που ταξιδεύει μαζί μου με economy εισιτήριο ; Είτε λόγω της χρυσής κάρτας είτε λόγω του business εισιτηρίου του δικού μου ;
Μπορείς μέσω του gold status, όχι λόγω business

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες, Λάος, Μαλαισία
Εμένα ενώ μου μπήκαν τα μίλια από 2 μεταφορές (μικρές πχ 1690 πόντοι) από τη μια μεγάλη μεταφορά δεν μου περάστηκαν.
Οι 2 μετφορές που μπήκαν τα εξτρά μίλια έγιναν 12 και 15 Ιουλίου ενώ η μεγάλη μεταφορά έγινε 2/7. Οπότε δεν έχει λογική ότι θα μπουν πιο μετά.

edit: άκυρο μόλις μπήκαν και αυτοί

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ είμαι χιλιομετρικά πιο μακριά από τη Λάρισα οπότε δε μου έχει μπει ακόμη τίποτε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.105
Μέλη
39.861
Νεότερο μέλος
Afroditibr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom