Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gt13

Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η πτήση είναι με United όντως, γι'αυτό κ οι λιγοι φόροι

Σε λίγο καιρό θα ξέρω αν θα τά βγάλουμε (τα 2 με τά μίλια πού περιεγραψα κ ακόμα 2 με κανονική αγορά στην ιδια πτήση) για επιστροφή Ελλάδα η για Σαρλοτ (επίσκεψη σέ συγγενείς) κ από εκεί πίσω Θεσσαλονίκη . Αλλιώς θα τά είχα κλείσει επιτόπου. Κ εγώ θεωρώ ότι αξίζουν τά λεφτά που γλιτώνεις στην συγκεκριμένη περίπτωση

Όσον αφορά το ταξίδι κ σε άλλους προορισμούς... Εξαιρετική η συμβουλή κ απόλυτα λογική. Θα είναι μακρύ το ταξίδι μας έτσι κ αλλιώς. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο κ θα γυρίζουμε για ένα μήνα σέ όλα τά όμορφα εθνικά πάρκα Midwest, Rockies κ Southwest. Πριν 10 μερες που άνοιξαν οι κρατήσεις για Yellowstone (κλείνεις την 1η καθε μήνα για 12 μήνες μπροστά κ παρόλα αυτά φεύγουν τά οικονομικά δωμάτια σέ μία μέρα!!!) κάναμε κ την πρώτη μας κράτηση για 4 βραδια. Τό σχεδιάζουμε χρόνια αυτό το roadtrip

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Ρε παιδιά κάτι χαζό. Αν κλείσω ένα ταξίδι για δύο άτομα παίρνω τα ίδια μίλια αν έκλεινα και για ένα άτομο??
Πχ για Λισαβωνα είναι 892 μίλια στο ένα άτομο . Πίστευα ότι για κράτηση δύο ατόμων θα έπαιρνα τα διπλά, αλλά πάλι 892 πήρα!!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ρε παιδιά κάτι χαζό. Αν κλείσω ένα ταξίδι για δύο άτομα παίρνω τα ίδια μίλια αν έκλεινα και για ένα άτομο??
Πχ για Λισαβωνα είναι 892 μίλια στο ένα άτομο . Πίστευα ότι για κράτηση δύο ατόμων θα έπαιρνα τα διπλά, αλλά πάλι 892 πήρα!!
Ο κάθε επιβάτης παίρνει τα μίλια στον δικό του λογαριασμό.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Ο κάθε επιβάτης παίρνει τα μίλια στον δικό του λογαριασμό.
Δεν μπορώ να έχω έναν λογαριασμό με την γυναίκα μου και να πάρω εγώ και για τους δύο τα μίλια?

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Δεν μπορώ να έχω έναν λογαριασμό με την γυναίκα μου και να πάρω εγώ και για τους δύο τα μίλια?
Τα μίλια τα παίρνει ο κάθε επιβάτης στον δικό του λογαριασμό Μόνο με το togethet που λέει ο @vasiliss μπορείς να διαχειριστείς τα μίλια 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Τα μίλια τα παίρνει ο κάθε επιβάτης στον δικό του λογαριασμό Μόνο με το togethet που λέει ο @vasiliss μπορείς να διαχειριστείς τα μίλια 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών.
Προλαβαίνω να το κάνω τώρα για πτήσεις Ιουλίου και προηγούμενης εβδομάδας??

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Προλαβαίνω να το κάνω τώρα για πτήσεις Ιουλίου και προηγούμενης εβδομάδας??
Νομίζω μπορείς να πάρεις μίλια για πτήσεις που έχεις κάνει μέχρι ένα χρόνο πριν. Ας κάνει λογαριασμό ή σύζυγος να τα πάρει και μετά together

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Νομίζω μπορείς να πάρεις μίλια για πτήσεις που έχεις κάνει μέχρι ένα χρόνο πριν. Ας κάνει λογαριασμό ή σύζυγος να τα πάρει και μετά together
Ωραίος ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.126
Μέλη
39.878
Νεότερο μέλος
vasilispap