giannis228
Member
Ομοιοπαθουσα. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να δούμε εκείνες τις βραδινές ώρες?Το στοποβερ ειναι νυχτα οποτε μπαι για τουρ πολης. Υποψη η επιλογη γινεται μονο σε business η οποια εχει απολυτη προτεραιοτητα στο ιν τερμιναλ ξενοδοχειο. Βολικοτατο, δεν περνας immigration, αλλα θλιβερο παροτι 5*, σκοτεινο, χωρις φυσικο αερισμο και με δωματια (ιδιως τα κατω) ιδιαιτερα θορυβωδη.
Θα προτιμούσα το απεξω χοτελ παροτι υπαρχουν ουρες κ αναμονη παντου. Ο καθαρος αερας ειναι ασυγκριτος.
Το στοποβερ των αιθιοπων ειναι το πιο λαρτζ. Κ τιποτε να μην εχεις παρουσιαζεσαι στον παγκο στην Αντις κ σου δινουν το βαουτσερ ανετα. Τα τελευταια χρονια το παιρνεις στο τσεκ ιν της αναχωρησης, 2-3 φορες που δεν το πηρα ηταν παιχνιδακι να το παρω στην Αντις.
Μόλις μίλησα μαζί με το γραφείο της Ethiopian στην Αθήνα και μου επιβεβαίωσαν πως δικαιούμε ξενοδοχείο και διατροφή κι ότι έχει δωθεί οδηγία στο γκισέ της εταιρείας στο Buenos Aires να μου χορηγήσουν τα αντίστοιχα voucher.Τον Απρίλιο σε stopover 7 ωρών στην Addis με business εισιτήριο(9 το πρωί με 4 το απόγευμα), από το γραφείο της Ethiopian στην Αθήνα μου έδιναν την επιλογή του ξενοδοχείου που δεν την ήθελα και για το tour στη πόλη μου το έδιναν με χρέωση τύπου 150 ευρώ.
Έκλεισα με getyourguide, αυτός που έκλεισα το τουρ μου είπε ότι δε χρειάζεται βίζα όταν υπάρχει εισιτήριο κλεισμένο και είναι stopover, τελικά στον έλεγχο δεν με άφησαν, μιλούσε ο τουρ guide με τους συνοριακούς κανα 10λεπτο στο τηλέφωνο και δεν έβγαλαν άκρη, μου γύρισαν τα χρήματα πίσω στο Getyourguide.
Οπότε @gkalla , μίλα με το γραφείο της Αθήνας, μεσοβδόμαδα μόνο, ΣΚ κλειστά.
Για να απαντήσω αν κάποιος τυχόν το χρησιμοποιούσε επειδή μίλησα με aegean και δεν είχα ιδέα έψαξα στους όρους του προγράμματος και έχει καταργηθεί πλέον η δυνατότητα από 20/4. Κρίμα γιατί είχα πάει τρία χρόνια τώρα με εντελώς δωρεάν ενοικίαση στις διακοπές Αύγουστο μήνα (φέτος 9μερες) και πολλά τριήμερα low season που με 15000 νοικιάζες εντελώς δωρεάν αυτοκίνητο.Έχει παρατηρήσει κανένας ότι εδώ και κάνα μήνα+ έχει εξαφανιστει πια η επιλογή εξαργύρωσης μιλίων για ενοικίαση αυτοκινήτου που έκανες αίτημα να πάρεις αυτοκίνητο εντελώς δωρεάν με εξαργύρωση;
Δηλαδή η επιλογή υπάρχει αλλά πλέον απλά σε πετάει στο σάιτ της hertz για ενοικίαση. Είπα θα είναι προσωρινό πρόβλημα αλλά έχει περάσει σιγουρα πάνω από μήνας.
Ξέρει κανείς κάτι παπαλα η δυνατότητα η απλά γίνεται μόνο τηλεφωνικά;
Δυστυχώς όχι αναγράφεται πλέον στους όρους ότι ίσχυε μέχρι τον Απρίλιο που όντως είχα κάνει και την εξαργύρωση για το καλοκαίρι. Εξαργύρωση υπάρχει αλλά μέχρι τώρα ήταν κάτι στάνταρ πχ 15000 για τρεις μέρες εντελώς δωρεάν σε low season τώρα είναι 300 μίλια ανά ευρώ ανάλογα με το κόστος ενοικίασης οποτεδήποτε. Οπότε δε συμφέρει με τίποταΧωρίς να είμαι σίγουρος αν μπείτε από την εφαρμογή της εταιρείας ενοικίασης υπάρχει η επιλογή εξαργύρωσης ακόμα.
Τι αναλογια εξαργυρωσης περιπου ειχες με την Hertz? Ψαχνω να βρω για τα μιλια που περισσευουν ποια ειναι η ευνοικοτερη εξαργυρωση τους (εκτος απο πτησεις προφανως). Η ΔΕΗ ισως οταν βγαζει αναλογια 200 μιλια 1 ευρω?Για να απαντήσω αν κάποιος τυχόν το χρησιμοποιούσε επειδή μίλησα με aegean και δεν είχα ιδέα έψαξα στους όρους του προγράμματος και έχει καταργηθεί πλέον η δυνατότητα από 20/4. Κρίμα γιατί είχα πάει τρία χρόνια τώρα με εντελώς δωρεάν ενοικίαση στις διακοπές Αύγουστο μήνα (φέτος 9μερες) και πολλά τριήμερα low season που με 15000 νοικιάζες εντελώς δωρεάν αυτοκίνητο.
Τώρα μόνο η εξαργύρωση 300 πόντους για 1€ δηλαδή αστεία εξαργύρωση. Κρίμα το πρόγραμμα γίνεται διαρκώς και πιο φτωχό.
Τώρα είναι 300 μίλια ανά ευρώ. Παλιότερα ήταν στάνταρ όπως οι πτήσεις Χ μίλια για μια μέρα Χ για τρείς Χ για 7. Οπότε μπορεί να έβγαινε και 100-150 ανά ευρώ πολλές φορέςΤι αναλογια εξαργυρωσης περιπου ειχες με την Hertz? Ψαχνω να βρω για τα μιλια που περισσευουν ποια ειναι η ευνοικοτερη εξαργυρωση τους (εκτος απο πτησεις προφανως). Η ΔΕΗ ισως οταν βγαζει αναλογια 200 μιλια 1 ευρω?