Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

adiaforos

Member
Δεντοξεραυτο ! δηλαδή αν βγει η Νάξος με 3500 και εγώ έχω δώσει 5000, θα πάρω πίσω ρέστα 1500 ?
Βασικά, θα πρέπει να κλείσεις άλλες πτήσεις που έχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αυτό συνήθως γίνεται μέσω κέντρου, με όλες τις συνέπειες (να πέσεις σε ενημερωμένο υπάλληλο που δεν θα σου πει για χρέωση αλλαγής 23€).
ξερει κανεις αν ισχυει το ιδιο και για εισητηρια με alpha bonus? δηλαδη να τα κλεισουμε τωρα και οταν τα βγαλει με μισους ποντους να κανουμε αλλαγη και να παρουμε πισω τους αλλους μισους?
Τα προηγούμενα αναφέρονται σε προσφορά με λιγότερα μίλια, δεν έχει σχέση με bonus πόντους. Επίσης για κάθε αλλαγή σε εισιτήρια με πόντους υπάρχει χρέωση 23€ ανά εισιτήριο.

paefstra

Member
Δεντοξεραυτο ! δηλαδή αν βγει η Νάξος με 3500 και εγώ έχω δώσει 5000, θα πάρω πίσω ρέστα 1500 ?
Ναι. Μεχρι να το μαθω πριν χρονια ειχα κανει ακυρωση και ξανακλεισα τα ιδια εισιτηρια , αλλα κερδισα καπου 6 000 μιλια. Μετα αρχισα να τα μετακινω (μονο απο το τηλεφωνο γινεται, αλλα χωρις κοστος).

paefstra

Member
ξερει κανεις αν ισχυει το ιδιο και για εισητηρια με alpha bonus? δηλαδη να τα κλεισουμε τωρα και οταν τα βγαλει με μισους ποντους να κανουμε αλλαγη και να παρουμε πισω τους αλλους μισους?
Ακυρωνεις, χρεωνεσαι 23 ευρω. Αλλα αν μιλαμε για 22.500 ποντους που πεφτουν στις 11.250 ισως και να αξιζει τον κοπο.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Δεν ακυρωνουμε. Τα κουναμε λιγο μπρος πισω και παιρνουμε τα μιλια της εκπτωσης πισω :D.
@panlek30 αν θες εισιτηρια κοντα σε αργια προσεξε.
Το εχω κάνει αυτο και παλιότερα επειτα απο συμβουλή σου αλλά τώρα προκειται για εισιτήριο Αθηνα - Σιγκαπούρη. Ειναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να το κουνήσω μπρος-πίσω (και αν δε μου δώσει μετά διαθεσιμότητα; ) Μιλάμε για μεγάλο ρίσκο. Η αλήθεια είναι οτι είναι κοντα σε αργία πάντως. Πφ....

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Το εχω κάνει αυτο και παλιότερα επειτα απο συμβουλή σου αλλά τώρα προκειται για εισιτήριο Αθηνα - Σιγκαπούρη. Ειναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να το κουνήσω μπρος-πίσω (και αν δε μου δώσει μετά διαθεσιμότητα; ) Μιλάμε για μεγάλο ρίσκο. Η αλήθεια είναι οτι είναι κοντα σε αργία πάντως. Πφ....
Δε δίνει 30% έκπτωση σε πτήσεις άλλων εταιρείων Star Alliance, μόνο σε πτήσεις της Aegean. Οπότε άμα τα βρίσκεις διαθέσιμα, καπάρωσε τα.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Δε δίνει 30% έκπτωση σε πτήσεις άλλων εταιρείων Star Alliance, μόνο σε πτήσεις της Aegean. Οπότε άμα τα βρίσκεις διαθέσιμα, καπάρωσε τα.
Α, ναι; Δεν το ηξερα αυτό! Σε υπερ-ευχαριστώ!

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Νταξει εμεις παιζουμε με εισιτηρια των 5000 ως 10000 μιλιων. Με τα μεγαλα ταξιδια δεν παιζουμε.
Μιλια θα ξαναρθουν.
Απλά στα μεγάλα ταξιδια το κάθε σκέλος εχει 45.000-60.000. Οπότε το 30% ειναι πολλά μιλιά. Αν δεν ισχύει όμως για όλες τις εταιρίες της Star Alliance τι συζητάμε...

DePuy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ η άσχετη.
Μπορώ να κλείσω εισιτήριο με μίλια για τον σύζυγό μου χωρίς να ταξιδεύω κι εγώ στην πτήση;

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ η άσχετη.
Μπορώ να κλείσω εισιτήριο με μίλια για τον σύζυγό μου χωρίς να ταξιδεύω κι εγώ στην πτήση;
Βεβαίως και μπορείς να το κάνεις, χρήση προνομίων βαθμίδας και κουπονιών δε μπορείς να κάνεις πλέον αν δε βρίσκεσαι κι εσύ στην ίδια πτήση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.218
Μέλη
39.927
Νεότερο μέλος
KonstantinosKats

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα