paefstra
Member
Κι εγω ειδα λιγοτερα. Ας περιμενω.
Ωραίος, σε ευχαριστώ.. Ναι κ εγώ αυτό ήθελα, να μην αλλάζω terminal κ περνάω δύο φορές security check. Απλά μου είχε κολλήσει ότι η Aegean έδινε access μόνο σε αυτό στο terminal 1. Οπότε θα πάω στο extime. Thank you!Γιατί να πας στο εκτός Σέγκεν εφόσον η πτήση σου είναι Γαλλία - Ελλάδα; Μόνο ο χρόνος και οι έλεγχοι που θα περάσεις δεν αξίζουν τον κόπο. Βασικά δε θα έχεις πρόσβαση, εκτός αν έρχεσαι από εκτός Ευρώπης. Το έκανα πρόσφατα, τα βγάζει όλα στην εφαρμογή εύρεσης όντως, αλλά εφόσον πηγαίνεις στην Ελλάδα θα χρησιμοποιήσεις αυτό του Terminal 2.
Σε μενα μπηκαν και τα υπολοιπαΚι εγω ειδα λιγοτερα. Ας περιμενω.
Σήμερα το πρωί και σε μένα, ότι αφορούσε το 50% της προωθητικής ενέργειας.Κι εγω πηρα τα υπολοιπα.
Εεε όλο και κάτι θα βρεις να κάνεις...Σήμερα το πρωί και σε μένα, ότι αφορούσε το 50% της προωθητικής ενέργειας.
Τι θα τα κάνουμε τώρα τόσα μίλια;![]()
Αυτό που θυμάσαι είναι μάλλον πτήσεις με μίλια της United,όχι Emirates.Τσέκαρες αν όντως υπάρχει διαφοροποίηση;Μάλλον αυξήθηκαν αρκετά τα μίλια για πτήσεις προς Αμερική. Θυμάμαι πριν κανά δίμηνο που κοίταζα ήταν 35000 και πλέον είναι 50000 η economy
Όντως, πολύ ανησυχητικό αυτό. Δε ξέρω τι συμβαίνει ελπίζω να είναι κάποιο glitch γιατί στο γενικό πίνακα εξαργύρωσης που έχει στο σάιτ δεν έχουν αλλάξει τα νούμερα.Μάλλον αυξήθηκαν αρκετά τα μίλια για πτήσεις προς Αμερική. Θυμάμαι πριν κανά δίμηνο που κοίταζα ήταν 35000 και πλέον είναι 50000 η economy
Αν τελικά δεν είναι κάποιο λάθος, η αύξηση είναι τραγική. Με πρόχειρο όμως search, για ΝΥ, Λος Άντζελες, Χιούστον και Σαν Φρανσίσκο, όντως βρίσκω πτήσεις με 50000 μίλια one way. Για Μαϊάμι και Σικάγο, βρίσκω με 35000 μίλια. Ελπιζω να μείνουμε στα παλιά.Μάλλον αυξήθηκαν αρκετά τα μίλια για πτήσεις προς Αμερική. Θυμάμαι πριν κανά δίμηνο που κοίταζα ήταν 35000 και πλέον είναι 50000 η economy