mourohavlos
Member
Μπορείτε να βάλετε screenshot με τις πτήσεις με διαφορετικούς φόρους? Πολύ περίεργο μου φαίνεται
Δεν φαίνεται η αεροπορική με την οποία θα πετάξεις.Οι τιμές με τους φόρους είναι κάτω αριστερά …..
όλες είναι για ένα άτομο απευθείας στον ίδιο προορισμό….
H το ενα ειναι economy και το αλλο ειναι business ή απλα ειναι με αλλη αεροπορικη..πχ στο ναυλο που ειναι για 8/4 τα 15.000 μιλια ειναι για να πας με Λουφταχανσα με ανταποκρισηΟι τιμές με τους φόρους είναι κάτω αριστερά …..
Με 15.000 μίλια, οι πτήσεις είναι με άλλες εταιρείες της Star Alliance (τουλάχιστον το ένα σκέλος) εντός Ευρώπης. Η διαφορά φόρων είτε αφορά πτήσεις με διαφορετικό ενδιάμεσο αεροδρόμιο, είτε διαφορετικές εταιρείες. Σε κάποιες (ιδίως Lufthansa Group) πληρώνεις και τον επίναυλο καυσίμων και η τιμή εκτοξεύεται. Επίσης 15.000 μίλια έχουν οι Business πτήσεις της Aegean, αλλά συνήθως εκεί δεν υπάρχει διαφορά φόρων.Οι τιμές με τους φόρους είναι κάτω αριστερά …..
Μάλλον κάτι άλλο γίνεται. Μία εξήγηση θα ήταν ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν μόνο θέσεις Business,που στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αυξημένους φόρους. Μια άλλη ότι υπάρχει διαφορά φόρων για πτήσεις μετά την 1η Μαΐου. Βασικά, θα πρέπει να δώσεις συγκεκριμένα παραδείγματα για να βγάλουμε άκρη.Το έχω τσεκάρει και εγώ συμβαίνει. Πάντα πετάω με Aegean και είδα και στο Λονδίνο και στην Κοπεγχαγη και αλλού, ανάλογα την ημέρα χρέωναν φόρους την μια μέρα πχ 65€ και μετά από 2 ημέρες 100€ στην διαδρομή Λονδίνου Ειδικά για Λονδίνο το να αγοράσεις εισιτήριο ήταν φτηνότερο από το να κάνεις εξαργύρωση+φορους και αναφέρομαι στον ίδιο κωδικό πτήσης , ίδια μέρα, ίδια ώρα