Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Χθες βραδυ εκλεισα ενα εισιτηριο και ακομη δεν μου αφαιρεθηκαν τα μιλια. Τι φαση?

Το εκλεισα γιατι εγινε κουλουβαχατα αλλο ενα πλανο και αλλο ενα εισιτηριο με bοnus πηγε στο καλαθι των αχρηστων γιατι δεν αλλαζει ημερομηνια. Τα κοβω αυτα τα εισιτηρια, πολυ κατωτερη κατασταση.
Προσπαθούν, για την ευμένεια σου....😁

paefstra

Member
Προσπαθούν, για την ευμένεια σου....😁
Ας κρατησω το στομα μου κλειστο κι ας μιλησουν οσοι πληρωνουν κανονικη τιμη αυτο το καλοκαιρι κι οχι δωρεαν. Εχουν ξεφυγει αγριως οι τιμες.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
ενα εισιτηριο με bοnus πηγε στο καλαθι των αχρηστων γιατι δεν αλλαζει ημερομηνια.
Τι εννοείς δεν αλλάζει?? Αλλάζουν αλλά με χρέωση μέσω τηλ κέντρου απ΄ότι ξέρω... Εκτός αν εννοείς δεν αλλάζουν δωρεάν όπως με τα μίλια... Σ΄αυτό συμφωνώ ότι είναι "κατώτερα" αλλά κάπως πρέπει να φαγωθούν κ αυτοί οι πόντοι που δε μετατρέπονται, αν δε θέλουμε να αγοράσουμε κάτι πχ κ να φάμε όλους τους πόντους για εξαργύρωση/έκπτωση

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ας κρατησω το στομα μου κλειστο κι ας μιλησουν οσοι πληρωνουν κανονικη τιμη αυτο το καλοκαιρι κι οχι δωρεαν. Εχουν ξεφυγει αγριως οι τιμες.
Μαλλον προβλημα εχουν οι προορισμοι, οχι οι τιμες..αλλο Παρισι, Λονδινο αλλο ο φτωχικος νοτος που βρηκα μπονους για την επομενη μερα ανετοτατα. Το κανονικο τικετ τωρα ακομα εχει 100+€ επιστροφη, 135+€ τη βδομαδα 15γουστου. Και μιλαμε για Ρωμη, οχι χωρια, και κατω..

paefstra

Member
Μαλλον προβλημα εχουν οι προορισμοι, οχι οι τιμες..αλλο Παρισι, Λονδινο αλλο ο φτωχικος νοτος που βρηκα μπονους για την επομενη μερα ανετοτατα. Το κανονικο τικετ τωρα ακομα εχει 100+€ επιστροφη, 135+€ τη βδομαδα 15γουστου. Και μιλαμε για Ρωμη, οχι χωρια, και κατω..
Παρισι Αυγουστο αλλαξα. Εχει ακομη εισιτηρια για μας τις πλουσιες. Να πανε οι φτωχοι στον φτωχικο νοτο. Τα ξενοδοχεια στο Παρισι ειναι φθηνοτερα απο τα ελληνικα αυγουστιατικα :D

paefstra

Member
Τι εννοείς δεν αλλάζει?? Αλλάζουν αλλά με χρέωση μέσω τηλ κέντρου απ΄ότι ξέρω... Εκτός αν εννοείς δεν αλλάζουν δωρεάν όπως με τα μίλια... Σ΄αυτό συμφωνώ ότι είναι "κατώτερα" αλλά κάπως πρέπει να φαγωθούν κ αυτοί οι πόντοι που δε μετατρέπονται, αν δε θέλουμε να αγοράσουμε κάτι πχ κ να φάμε όλους τους πόντους για εξαργύρωση/έκπτωση
Εννοω οτι ηθελα να μπορω να το ξαναλλαξω για του χρονου αν γινει κατι και δεν πεταξω τελικα. Αλλα 23 για καθε αλλαγη? Ακυρωση και προχωρησα με μιλια για απειρες αλλαγες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.058
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom