Πρόσβαση στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Θεσσαλονίκη.

babouridis

Member
Οι εφαρμογες δεν στελνουν μειλ.
Ολη νυχτα εχει λεωφορειο για το αεροδρομιο. Αφου σε αγχωνει το ταξι, πατε με λεωφορειο.
Ο chatgpt και ο gemini λέει ότι στέλνουν eMail. Είμαστε σε περιοχή εκτός Θεσσαλονίκης και δεν έχει λεωφορείο που να εξυπηρετεί.

babouridis

Member
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: θα πρέπει να περάσω στην εφαρμογή κάποια κάρτα υποχρεωτικά? χρεωστική πχ? Βλέπω στην εφαρμογή στο wallet αναφέρει μετρητά και έχει και μια επιλογή " προσθήκη τρόπου πληρωμής" για κάρτα, PayPal κ α. Για να κάνω προκρατήση " reserve" από κάποιες ημέρες πιο πριν θα πρέπει υποχρεωτικά να έχω περάσει κάποια ενεργή κάρτα μου?

Η κάρτα που θα περάσω στην εφαρμογή αν είναι απαραίτητο για reserve, μπορεί να είναι και ηλεκτρονική prepaid? Η πρέπει να είναι φυσική κάρτα την οποία θα πρέπει να έχω μαζί μου στο ταξί για να πληρώσω με τερματικό POS μέσα στο ταξί?
Ευχαριστώ!!

Last edited:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Η κάρτα που θα περάσω στην εφαρμογή αν είναι απαραίτητο για reserve, μπορεί να είναι και ηλεκτρονική prepaid? Η πρέπει να είναι φυσική κάρτα την οποία θα πρέπει να έχω μαζί μου στο ταξί για να πληρώσω με τερματικό POS μέσα στο ταξί?
Ευχαριστώ!!
Στο Uber αν δηλώσεις κάρτα δεν πληρώνεις σε POS. Τα χρήματα κρατούνται από την κάρτα λίγο πριν την έναρξη της διαδρομής.

Επίσης αν κάνεις κράτηση με την Uber παίρνεις μέιλ με την επιβεβαίωση της διαδρομής.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ο chatgpt και ο gemini λέει ότι στέλνουν eMail. Είμαστε σε περιοχή εκτός Θεσσαλονίκης και δεν έχει λεωφορείο που να εξυπηρετεί.
Εχεις σκεφτεί τη λύση του να πας με το αυτοκίνητό σου στο αεροδρόμιο? Παρκάρεις σε ένα από τα γύρω Parking και σε πηγαίνουν αυτοί στο αεροδρόμιο με βανάκι. Και έχεις τον απόλυτο έλεγχο του χρόνου σου.

dammys

Member
Πληροφοριακά το Χ2 από Τέρμα σταθμό Μετρό Ν.Ελβετία για αεροδρόμιο ξεκινάει στις 5.35 και κάνει 10 με 15 λεπτά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.400
Μέλη
40.032
Νεότερο μέλος
ZXZX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom