Πρότεινε μια δράση στην ΕΛΙΞ, για την ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλονίκης

fenia42

Member
Μηνύματα
3.876
Likes
14.375
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η ΕΛΙΞ και φέτος οργανώνει στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εκστρατεία "Big Green Weekend", που συντονίζει το δίκτυο Conservation Volunteers Alliance σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, στις αρχές Οκτωβρίου.
Πολλοί από εσάς, φίλοι και εθελοντές, μας ζητάτε εδώ και πολύ καιρό να οργανώσουμε μια τέτοια δράση στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ήρθε λοιπόν η στιγμή.

Στόχος
της δράσης θα είναι το περιβάλλον, σκοπός είναι η βελτίωση, η προστασία, η ανάδειξη, η εκπαίδευση, όλα όσα μπορούμε να κάνουμε ώστε να δώσουμε πραγματικά την αξία που απαιτείτε στο περιβάλλον.
Θέλουμε αυτή την φορά να συμμετέχετε και εσείς στον σχεδιασμό, να είστε μέρος από την αρχή σε αυτή την προσπάθεια.
Θέλουμε από εσάς να μας προτείνετε πιθανές δράσεις που θα μπορούσαμε να οργανώσουμε στην περιοχή αυτή.
Για το σκοπό αυτό έχουμε ετοιμάσει την παρακάτω φόρμα. Εκεί μπορείτε να μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι αναγκαίες ώστε να ξεκινήσουμε μαζί με εσάς τον σχεδιασμό. Οι δράσεις πρέπει να είναι ημερήσιες, να υπάρχει σχετικά εύκολη πρόσβαση του κόσμου. Θα έχουμε στην διάθεσή μας ένα Σαββατοκύριακο για αυτές.
Στείλτε τις προτάσεις σας μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου συμπληρώνοντας τη φόρμα “Πρότεινε μια δράση στην ΕΛΙΞ – Big Green Weekend 2012”
Στελέχη της ΕΛΙΞ θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτέμβρη και θα μπορούσαν να σας συναντήσουν, αλλά αυτό θα γίνει ξανά μέχρι τις αρχές Οκτώβρη.
η ομάδα της ΕΛΙΞ

ΕΛΙΞ - Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας / ELIX - CONSERVATION VOLUNTEERS GREECE / PROGRAMMATA ETHELONTIKIS ERGASIAS
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.745
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom