Next Εθνικής τράπεζας

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Πού επικοινωνείτε όταν δεν έχουν περαστεί bits αν κι έχουν γίνει συναλλαγές;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εμένα μου περνάει bits από φορτίσεις μόνο αν γίνονται μέσα από τον λογαριασμό του next.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εμένα μου περνάει bits από φορτίσεις μόνο αν γίνονται μέσα από τον λογαριασμό του next.
Το θέμα είναι να μην χάνουμε μπόνους απο τις αγορές με Aegran bonus visa... έχουν βάλει κόφτη... τέλος πάντων

king2009

New Member
Καλησπερα σας. Ανακαλυψα σημερα το site σας μετα απο ψαξιμο πως να χρησιμοποιησω το κουπονι για το ekdromi.gr απο την next. Γνωριζετε ακριβως τι πρεπει να γινει? Πχ κανω καταχωρηση μια κρατηση απο το site χωρις να πληρωσω και επειτα παιρνω τηλεφωνο για να δωσω το κουπονι? Mail δεν μου ηρθε οταν πηρα το κουπονι απο την next μονο τον κωδικο πηρα.
Απο Σεπτεμβριο που ανακαλυψα την next εχω παρει 90 κωδικους efood και καμια 50αρια skroutz απο 2 λογαριασμους Εθνικης που εχω και πρωτη φορα με ekdromi.gr δεν υπηρχαν οδηγιες πως να γινει η εξαργυρωση. Σας ευχαριστω.

maria91

Member
Καλησπερα σας. Ανακαλυψα σημερα το site σας μετα απο ψαξιμο πως να χρησιμοποιησω το κουπονι για το ekdromi.gr απο την next. Γνωριζετε ακριβως τι πρεπει να γινει? Πχ κανω καταχωρηση μια κρατηση απο το site χωρις να πληρωσω και επειτα παιρνω τηλεφωνο για να δωσω το κουπονι? Mail δεν μου ηρθε οταν πηρα το κουπονι απο την next μονο τον κωδικο πηρα.
Απο Σεπτεμβριο που ανακαλυψα την next εχω παρει 90 κωδικους efood και καμια 50αρια skroutz απο 2 λογαριασμους Εθνικης που εχω και πρωτη φορα με ekdromi.gr δεν υπηρχαν οδηγιες πως να γινει η εξαργυρωση. Σας ευχαριστω.
Βρηκαμε ποιον θα κραζουμε λοιπον οταν ειμαστε ολη την μερα μεσα και δε προλαβαινουμε κανενα κωδικο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.107
Μέλη
39.867
Νεότερο μέλος
king2009

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα