[email protected]Πού επικοινωνείτε όταν δεν έχουν περαστεί bits αν κι έχουν γίνει συναλλαγές;
Το θέμα είναι να μην χάνουμε μπόνους απο τις αγορές με Aegran bonus visa... έχουν βάλει κόφτη... τέλος πάντωνΕμένα μου περνάει bits από φορτίσεις μόνο αν γίνονται μέσα από τον λογαριασμό του next.
Βρηκαμε ποιον θα κραζουμε λοιπον οταν ειμαστε ολη την μερα μεσα και δε προλαβαινουμε κανενα κωδικο....Καλησπερα σας. Ανακαλυψα σημερα το site σας μετα απο ψαξιμο πως να χρησιμοποιησω το κουπονι για το ekdromi.gr απο την next. Γνωριζετε ακριβως τι πρεπει να γινει? Πχ κανω καταχωρηση μια κρατηση απο το site χωρις να πληρωσω και επειτα παιρνω τηλεφωνο για να δωσω το κουπονι? Mail δεν μου ηρθε οταν πηρα το κουπονι απο την next μονο τον κωδικο πηρα.
Απο Σεπτεμβριο που ανακαλυψα την next εχω παρει 90 κωδικους efood και καμια 50αρια skroutz απο 2 λογαριασμους Εθνικης που εχω και πρωτη φορα με ekdromi.gr δεν υπηρχαν οδηγιες πως να γινει η εξαργυρωση. Σας ευχαριστω.
Καλημέρα. Έπρεπε να σου έχει έρθει mail με οδηγίες. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο το ekdromi για να ενημερωθείς. Η κράτηση γίνεται τηλεφωνικά.Καλησπερα σας. Ανακαλυψα σημερα το site σας μετα απο ψαξιμο πως να χρησιμοποιησω το κουπονι για το ekdromi.gr απο την next. Γνωριζετε ακριβως τι πρεπει να γινει? Πχ κανω καταχωρηση μια κρατηση απο το site χωρις να πληρωσω και επειτα παιρνω τηλεφωνο για να δωσω το κουπονι? Mail δεν μου ηρθε οταν πηρα το κουπονι απο την next μονο τον κωδικο πηρα.
Απο Σεπτεμβριο που ανακαλυψα την next εχω παρει 90 κωδικους efood και καμια 50αρια skroutz απο 2 λογαριασμους Εθνικης που εχω και πρωτη φορα με ekdromi.gr δεν υπηρχαν οδηγιες πως να γινει η εξαργυρωση. Σας ευχαριστω.
Δεν εχει ερθει κατι τωρα εστειλα mail και ελπιζω να με ενημερωσουν ωστε να δω πως γινεται η διαδικασια με το κουπονι.Καλημέρα. Έπρεπε να σου έχει έρθει mail με οδηγίες. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο το ekdromi για να ενημερωθείς. Η κράτηση γίνεται τηλεφωνικά.
Για του λογου το αληθες πριν λιγο χτυπησα 2 ακομα efood κουπονια. Να ξερετε οταν βγει προσφορα πχ 25 του μηνα και κρατησει μεχρι 3-4-5 του επομενου μπορειτε να την παρετε 2 φορες μιας και σε καθε μηνα γινεται reset η προσφορα οποτε η ιδια εφοσον κραταει σε μερες απο 2 μηνες γινεται να την παρετε 2 φορες. Τωρα για την τυχη που χρειαζεται καποιες φορες θα χρειαστει να κανετε ανανεωση και 1 ωρα συνεχομενα μιας και τα κουπονια τα βαζουν ανα 1-2 ωρες και τελειωνουν γρηγορα. Εχει τυχει να παρω με την πρωτη εχει τυχει να προσπαθω και ωρες παντα ομως βαζουν ανα τακτα διαστηματα οποτε με λιγη επιμονη δεν θα χασετε καμια. Σε κληρωσεις συνηθως μπαινω με 10 συμμετοχες ποτε δεν εχω κερδισει τιποτα εκει.Βρηκαμε ποιον θα κραζουμε λοιπον οταν ειμαστε ολη την μερα μεσα και δε προλαβαινουμε κανενα κωδικο....
Δεν μπορεις να παρεις 2 φορες την ιδια προσφορα,εσυ προφανως τις παιρνεις γιατι εχεις 2 λογαριασμους εθνικης...και εγω εχω 3 αλλα ουτε απο τον εναν δεν προλαβαινω να παρω...και δε θελει τυχη,θελει να σβησουμε το thread να μη το μαθαινει αλλος κοσμος μπας και μας μενει εμας κανενα κουπονακιΓια του λογου το αληθες πριν λιγο χτυπησα 2 ακομα efood κουπονια. Να ξερετε οταν βγει προσφορα πχ 25 του μηνα και κρατησει μεχρι 3-4-5 του επομενου μπορειτε να την παρετε 2 φορες μιας και σε καθε μηνα γινεται reset η προσφορα οποτε η ιδια εφοσον κραταει σε μερες απο 2 μηνες γινεται να την παρετε 2 φορες. Τωρα για την τυχη που χρειαζεται καποιες φορες θα χρειαστει να κανετε ανανεωση και 1 ωρα συνεχομενα μιας και τα κουπονια τα βαζουν ανα 1-2 ωρες και τελειωνουν γρηγορα. Εχει τυχει να παρω με την πρωτη εχει τυχει να προσπαθω και ωρες παντα ομως βαζουν ανα τακτα διαστηματα οποτε με λιγη επιμονη δεν θα χασετε καμια. Σε κληρωσεις συνηθως μπαινω με 10 συμμετοχες ποτε δεν εχω κερδισει τιποτα εκει.
Γινεται να παρεις 2 φορες την ιδια προσφορα εφοσον ειναι σε 2 μηνες. Δηλαδη αν μια προσφορα ξεκιναει απο 25/7 και τελειωνει 3/8 μπορεις να την παρεις 2 φορες. Εγω την πηρα 4 φορες δηλαδη 2 τον Ιουλιο+2 τωρα Αυγουστο πριν 3 ωρες. Εγω μολις πετυχαινω κουπονι καπακι μπαινω στον αλλο λογαριασμο απο το κινητο εχω διπλοτυπη εφαρμογη next 2 ιδιες εφαρμογες σε ενα κινητο δηλαδη και παντα παιρνω 2 η 4 εφοσον η προσφορα πηγαινει μεχρι τον επομενο μηνα. Βαζουν συνεχεια κουπονια ολη μερα αλλα θελει λιγη επιμονη αν μπαινεις 2-3 φορες τη μερα τοτε θελει παρα πολυ τυχη να πετυχεις την ωρα που τα αναπληρωνουν. Και agean εχω πετυχει 100 φορες να παρω αλλα επειδη δεν τα χρειαζομαι δεν εχω παρει ποτε ουτε ενα.Δεν μπορεις να παρεις 2 φορες την ιδια προσφορα,εσυ προφανως τις παιρνεις γιατι εχεις 2 λογαριασμους εθνικης...και εγω εχω 3 αλλα ουτε απο τον εναν δεν προλαβαινω να παρω...και δε θελει τυχη,θελει να σβησουμε το thread να μη το μαθαινει αλλος κοσμος μπας και μας μενει εμας κανενα κουπονακι![]()