Next Εθνικής τράπεζας

maria91

Member
Γινεται να παρεις 2 φορες την ιδια προσφορα εφοσον ειναι σε 2 μηνες. Δηλαδη αν μια προσφορα ξεκιναει απο 25/7 και τελειωνει 3/8 μπορεις να την παρεις 2 φορες. Εγω την πηρα 4 φορες δηλαδη 2 τον Ιουλιο+2 τωρα Αυγουστο πριν 3 ωρες. Εγω μολις πετυχαινω κουπονι καπακι μπαινω στον αλλο λογαριασμο απο το κινητο εχω διπλοτυπη εφαρμογη next 2 ιδιες εφαρμογες σε ενα κινητο δηλαδη και παντα παιρνω 2 η 4 εφοσον η προσφορα πηγαινει μεχρι τον επομενο μηνα. Βαζουν συνεχεια κουπονια ολη μερα αλλα θελει λιγη επιμονη αν μπαινεις 2-3 φορες τη μερα τοτε θελει παρα πολυ τυχη να πετυχεις την ωρα που τα αναπληρωνουν. Και agean εχω πετυχει 100 φορες να παρω αλλα επειδη δεν τα χρειαζομαι δεν εχω παρει ποτε ουτε ενα.
Αρα σωστα τα λεω μπορεις να παρεις 1 ανα μηνα!ετσι οπως το γραψες στην αρχη ειναι λες και μπορεις να παρεις 2 φορες την προσφορα μεσα στον ΙΔΙΟ μηνα...τελος παντων ας προλαβαινουμε τα κουπονια εμεις κ ας την παιρνουμε 1 φορα την προσφορα

king2009

Member
Αρα σωστα τα λεω μπορεις να παρεις 1 ανα μηνα!ετσι οπως το γραψες στην αρχη ειναι λες και μπορεις να παρεις 2 φορες την προσφορα μεσα στον ΙΔΙΟ μηνα...τελος παντων ας προλαβαινουμε τα κουπονια εμεις κ ας την παιρνουμε 1 φορα την προσφορα
Εννοω οτι την ιδια προσφορα εφοσον πηγαινει μεχρι τον αλλο μηνα μπορεις να την παρεις 2 φορες. Γινεται reset καθε πρωτη του μηνα. Δες εδω πχ. Efood+skroutz η ιδια προσφορα απλα με επεκταση και οι 2 σε 2 μηνες οποτε τις πηρα 1+1 φορα. Αρκει παντα να γινεται επεκταση και στον επομενο μηνα παιρνεις την ιδια προσφορα 2 φορες.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.110
Μέλη
39.868
Νεότερο μέλος
angel1995