Travelstories runners club

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουκουρέστι, Μπέργκαμο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Σε ευχαριστώ πολύ, οι συγκεκριμένοι 3 (αν και όλοι οι υπόλοιποι πλέον) είναι με κλήρωση, οπότε στάθηκα τυχερός με 3/3.

AlexFocus

Member
@gio87 @fenia42 πολλα συγχαρητηρια για τις προσπαθειες σας! Η συμμετοχη και ο υγιης τερματισμος ειναι το σημαντκοτερο. @gio87 να πετυχαινεις το στοχο σου sub2 εστω και για μερικα sec ειναι πολυ μεγαλη επιτυχια! Πολλα μπραβο! Δεν ηξερα οτι 19 Απριλη εχει αγωνα στην αγαπημενη μου Πολη🤡 Αν βρω συμμετοχη μπουκαρα με τη μια! Αλλα και να μην τρεξω θα ερθω για support και θα χαρω πολυ να τα πουμε απο κοντα! Σου στελνω με pm το κινητο μου!

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουκουρέστι, Μπέργκαμο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Μέχρι 25/2 μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφη στην κλήρωση για τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης που θα λάβει χωρα την Κυριακή 01/11/2026. Το κόστος ειναι ~$386.41 και το πληρώνεις μόνο αν κληρωθείς!

TCS New York Marathon

Καλή τύχη σε όσους δοκιμάσουν την τυχη τους!

Έτρεξα το 2024 στα 10k του Bilbao Night Marathon (τελευταία χρονιά που είχε και μαραθώνιο), ήταν να τρέξω το Σάββατο 7/2 στα 12,5k του Bergamo Urban Night Trail (αλλά έχω σπάσει τον ώμο μου οπότε πήγε απατο το ταξίδι).
Μελλοντικά, φέτος, είναι να τρέξω στα πλαίσια του SuperHalfs:
α) στον ημιμαραθώνιο του Βερολίνου τον Μάρτιο
β) στον ημιμαραθώνιο της Κοπεγχάγης τον Σεπτέμβριο
γ) στον ημιμαραθώνιο του Κάρντιφ τον Οκτώβριο.
Ενδιάμεσα τρέχω και εντός Ελλάδος σε διάφορους αγώνες μικρών αποστάσεων (5-15χλμ)
Και εγώ θα τρέξω στο Βερολίνο και στην Κοπεγχάγη φέτος!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.408
Μέλη
40.040
Νεότερο μέλος
Vagakon

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom