Next Εθνικής τράπεζας

maria91

Member
Γινεται να παρεις 2 φορες την ιδια προσφορα εφοσον ειναι σε 2 μηνες. Δηλαδη αν μια προσφορα ξεκιναει απο 25/7 και τελειωνει 3/8 μπορεις να την παρεις 2 φορες. Εγω την πηρα 4 φορες δηλαδη 2 τον Ιουλιο+2 τωρα Αυγουστο πριν 3 ωρες. Εγω μολις πετυχαινω κουπονι καπακι μπαινω στον αλλο λογαριασμο απο το κινητο εχω διπλοτυπη εφαρμογη next 2 ιδιες εφαρμογες σε ενα κινητο δηλαδη και παντα παιρνω 2 η 4 εφοσον η προσφορα πηγαινει μεχρι τον επομενο μηνα. Βαζουν συνεχεια κουπονια ολη μερα αλλα θελει λιγη επιμονη αν μπαινεις 2-3 φορες τη μερα τοτε θελει παρα πολυ τυχη να πετυχεις την ωρα που τα αναπληρωνουν. Και agean εχω πετυχει 100 φορες να παρω αλλα επειδη δεν τα χρειαζομαι δεν εχω παρει ποτε ουτε ενα.
Αρα σωστα τα λεω μπορεις να παρεις 1 ανα μηνα!ετσι οπως το γραψες στην αρχη ειναι λες και μπορεις να παρεις 2 φορες την προσφορα μεσα στον ΙΔΙΟ μηνα...τελος παντων ας προλαβαινουμε τα κουπονια εμεις κ ας την παιρνουμε 1 φορα την προσφορα

king2009

Member
Αρα σωστα τα λεω μπορεις να παρεις 1 ανα μηνα!ετσι οπως το γραψες στην αρχη ειναι λες και μπορεις να παρεις 2 φορες την προσφορα μεσα στον ΙΔΙΟ μηνα...τελος παντων ας προλαβαινουμε τα κουπονια εμεις κ ας την παιρνουμε 1 φορα την προσφορα
Εννοω οτι την ιδια προσφορα εφοσον πηγαινει μεχρι τον αλλο μηνα μπορεις να την παρεις 2 φορες. Γινεται reset καθε πρωτη του μηνα. Δες εδω πχ. Efood+skroutz η ιδια προσφορα απλα με επεκταση και οι 2 σε 2 μηνες οποτε τις πηρα 1+1 φορα. Αρκει παντα να γινεται επεκταση και στον επομενο μηνα παιρνεις την ιδια προσφορα 2 φορες.

Attachments

paefstra

Member
Δίνει στη επέτειο εγγραφής bits και μάλιστα 100; Μια χαρά! Πέντε κουπόνια Skroutz είναι.
Πηρα και θα ξαναπαρω αλλα 100.
Ομολογω κι εγω οτι τα Skroutz ειναι πιο χρησιμα. Ακυρωσα 2 εισιτηρια με next και δεν πηρα πισω φορους 7 ευρω στο καθενα απο το no show γιατι συμψηφιστηκαν οι διαφορες με το κουπονι. Καλυτερα τα εισιτηρια με μιλια που αλλαζουν ημερομηνια δωρεαν.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ομολογω κι εγω οτι τα Skroutz ειναι πιο χρησιμα. Ακυρωσα 2 εισιτηρια με next και δεν πηρα πισω φορους 7 ευρω στο καθενα απο το no show γιατι συμψηφιστηκαν οι διαφορες με το κουπονι. Καλυτερα τα εισιτηρια με μιλια που αλλαζουν ημερομηνια δωρεαν.
Τι κουπόνι το 25€ που έχω απο τη πιστωτική δεν το έχω καταναλώσει ποτέ και μου τη δίνει πολύ που δεν μπορώ να το δώσω και πάει χαμένο! Τα αεροπορικά που κλείνω είναι τέτοια σε ποσότητα και είδος που δεν μου είναι εύκολο να ξοδέψω το κουπόνι αυτό, πόσο μάλλον να έχω κουπόνια απο το next. Σε άλλους είναι πιο χρήσιμα, οπότε δεν ασχολούμαι καν. Τα Skroutz όμως μου είναι πολύ χρήσιμα!

pan82

Member
Τι εννοείς; Αφού σε no show μόνο τους φόρους δε παίρνεις που έλεγες μείον τα 23€. Το κουπόνι δεν αφορά τους φόρους ή κάτι εννοείς που δε κατάλαβα;;

paefstra

Member
Τι εννοείς; Αφού σε no show μόνο τους φόρους δε παίρνεις που έλεγες μείον τα 23€. Το κουπόνι δεν αφορά τους φόρους ή κάτι εννοείς που δε κατάλαβα;;
Αυτο που καταλαβες. Οι φοροι ηταν 30, κανονικα θα επαιρνα 7, μου ειπαν οτι οι φοροι πληρωθηκαν με το κουπονι αρα δεν παιρνω πισω τα 7.
Σε αλλο εισιτηριο απο Παρισι με κουπονι next, μου εδωσαν πισω 10 ευρω παροτι ειχα περασει κουπονι. Δεν βγαζω ακρη.

paefstra

Member
Τι κουπόνι το 25€ που έχω απο τη πιστωτική δεν το έχω καταναλώσει ποτέ και μου τη δίνει πολύ που δεν μπορώ να το δώσω και πάει χαμένο! Τα αεροπορικά που κλείνω είναι τέτοια σε ποσότητα και είδος που δεν μου είναι εύκολο να ξοδέψω το κουπόνι αυτό, πόσο μάλλον να έχω κουπόνια απο το next. Σε άλλους είναι πιο χρήσιμα, οπότε δεν ασχολούμαι καν. Τα Skroutz όμως μου είναι πολύ χρήσιμα!
Γι αυτο δεν παιρνω τη συνδρομη των 80 ευρω. Εχω ηδη 2 next κατω απο το στρωμα και πολλα μιλια, παροτι κλεινω ακομη και 3ημερα για να τα φαω.
Γενικα δεν θελω κι αλλα φθηνα εισιτηρια. Φθηνα ξενοδοχεια θελω!

• Like
Reactions: Pel

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.154
Μέλη
39.901
Νεότερο μέλος