Ισπανία Πρώτη φορά εξωτερικό - Βαρκελώνη

Ath++

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους!

Αύριο πετάω πρώτη φορά για εξωτερικό, και συγκεκριμένα για τη Βαρκελώνη.
Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα στο φόρουμ σας (το οποίο μπάι δε γουέι είναι πολύ καλοφτιαγμένο, μπράβο σας), αλλά ομολογουμένως, παραμένω ακόμα χαμένη να το πω;πελαγωμένη να το πω;
Και τα δύο ταιριάζουν.

Πετάω αύριο μεσημέρι και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα, σκέφτομαι απλά όοολα αυτά που μπορεί να πάνε στραβά και αγχώνομαι ακόμα περισσότερο και σκέφτομαι ότι δε θέλω να πάω.

Αγχώνομαι για το αεροδρόμιο μη τυχόν δεν είναι σωστά τα χαρτιά που εκτύπωσα, μη τυχόν δε δεχτούν την ταυτότητά μου, μη γίνει το οτιδήποτε τελοσπάντων, επίσης αγχώνομαι για το πως θα γυρίσω γιατί γυρνάω μέσω Χιρόνα και σκέφτομαι ότι δε θα βρω από που θα πάρω το λεωφορείο ή ότι θα πάρω λάθος λεωφορείο.


Και το μεγαλύτερο άγχος μου είναι το πως θα κυκλοφορήσω όταν πάω εκεί, ενώ κάποιοι συνάδελφοι που πήγαν μου είπαν ότι είναι εύκολες οι μετακινήσεις τους, εγώ αυτή τη στιγμή το βλέπω πανδύσκολο να κατανοήσω το σύστημα του μετρό τους και των λεωφορείων τους ώστε να καταφέρω να γυρίσω την πόλη.

Σκέφτομαι να πάρω τη barcelona card για 3 μέρες, που ουσιαστικά θα με βολέψει και σαν τουριστικός οδηγός δίνοντάς μου και ιδέες πέραν των πλέον γνωστών που συστήνουν όλοι.

Οποιαδήποτε συμβουλή μου δώσετε θα είναι καλοδεχούμενη, όπως βλέπετε έγραψα κυρίως μήπως βρω κάποιον να με καθησυχάσει μπας και χαρώ το ταξίδι μου, και όχι για να ζητήσω κάποια συγκεκριμένη συμβουλή, μιας και λίγο ή πολύ τα έχετε συζητήσει όλα εδώ :)
 

harilander

Member
Μηνύματα
559
Likes
459
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
χαλάρωσε και απολαυσε το!!:)
think positive και ολα θα πάνε καλά, οταν θα εχει τελειωσει το ταξίδι θα δεις οτι τσαμπα αγχωνόσουν
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Να περασεις τελεια γιατι πας σε μια πολη πανεμορφη κ μεγαλο απωθημενο για μενα...Να μη σε αγχωσω αλλο απλα εγω εχασα την πτηση για Βαρκελωνη κ ακομα δεν εχω καταφερει να παω.. :-(
Καλο ταξιδι με θετικες σκεψεις κ περιμενουμε εντυπωσεις!!!
 

Ulysses

Member
Μηνύματα
114
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Μεξικό
Όλα απλά είναι.
Διάβασε εδώ ή και αλλού τι μπορείς να κάνεις εκεί για να διαλέξεις και να πας σε αυτά που σου αρέσουν, δες και τι καλά σου πρότειναν αυτοί που έχουν ήδη πάει :cool: ...
Και καλά να περάσεις και θα περιμένουμε να μας πεις πώς πέρασες.
 

depy!!!

Member
Μηνύματα
737
Likes
1.884
Επόμενο Ταξίδι
Ουζμπεκισταν
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ειχα κι εγω ενα ψιλοαγχος οταν αρχισα να ταξιδευω μονη μου. Ξερεις πως το ξεπερασα; Σκεφτομουν οτι τα περισσοτερα απο αυτα που με αγχωναν, αν συνεβαιναν, θα μπορουσαν να διορθωθουν.
Πηρα λαθος λεωφορειο; Ε και; Οταν το καταλαβω θα κατεβω, θα ρωτησω και θα παρω το σωστο. Χαθηκα στην πολη και δεν μπορω να γυρισω στο ξενοδοχειο, θα παρω ενα ταξι να με παει. Το μονο που θελει λιγη προσοχη ειναι η ωρα προσελευσης στο αεροδρομιο -εχω χασει αεροπλανο στο παρισι- και η ασφαλεια των χαρτιων και των χρηματων.
Και το κυριοτερο, σκεφτομαστε θετικα. Το πιο πιθανο ειναι να μη συμβει τιποτα ασχημο.
Να περασεις πολυ ωραια στην πανεμορφη βαρκελωνη
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς όρισες στο φόρουμ μας και καλό ταξίδι στην όμορφη Βαρκελώνη.
Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Η αναμονή ενός ταξιδιού είναι από τις πιο όμορφες στιγμές. Μην τη χαλάς με άγχος και ανούσιες σκέψεις. Μια χαρά θα μπεις στο αεροπλάνο, μια χαρά θα φτάσεις και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Αφού ενημερώθηκες λίγο πολύ, κράτα μερικές σημειώσεις και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Και κάποιο μικρό λαθάκι να συμβεί, ταξιδάκι θα είσαι, χαλάρωσε και απόλαυσε το :)
 

efipoly

Member
Μηνύματα
104
Likes
38
Επόμενο Ταξίδι
Μαδριτη
Ταξίδι-Όνειρο
Αίγυπτο
να περασεις υπεροχα, πηγα πριν 2 χρονια. Η πολη κινειται και ζει με τη ομαδα της τη barcelona και είναι πολύ ωραια και πολύ κοντα η κουλτουρα τους στη δικη μας. Το φαγητο τους πολύ ωραιο αλλα μην φας στη Rampla . Αν επισκεφτετεις το εμπορικο κεντρο ARENA μην παραλείψεις να εχεις εκει ένα δειπνο στα ωραια εστιατόρια σε τιμες πολύ καλες. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!
 

Ath++

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Σας ευχαριστώ παιδιά :)

Depy αυτός ο τρόπος που είπες, βοηθά όντως πολύ. Πέρα από το να χάσω το αεροπλάνο πχ όλα τα άλλα είναι λίγο πολύ αναστρέψιμα.

Να ρωτήσω, διάβασα κάπου εδώ ότι υπάρχουν μέσα στην πόλη περίπτερα όπου μπορείς να πάρεις τουριστικούς οδηγούς, πληροφορίες, εισιτήρια και τέτοια. Ισχύει;Για να ψάξω ένα τέτοιο Τετάρτη πρωί πρωί.
Θα μου πουν και από το ξενοδοχείο βέβαια, ήδη από τα mail τους φαίνονται πολύ εξυπηρετικοί...
 

Ulysses

Member
Μηνύματα
114
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Μεξικό
Αν έχεις σκοπό να πάρεις την κάρτα και να φύγεις απ'το αεροδρόμιο με το τρένο, πάρτη απ'το αεροδρόμιο γιατί περιλαμβάνει και τη διαδρομή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.928
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom