• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Ιταλία Πρώτη φορά στην Ιταλία

Καλησπέρα σας

Έψαχνα ένα φόρουμ στο οποίο θα έβρισκα περισσότερες πληροφορίες για την Ιταλία και ποια πόλη αξίζει να επισκεφτείς για πρώτη φορά. Γενικά, δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια (σχεδόν καθόλου δηλαδή) και διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το φόρουμ, η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. Ο λόγος που γράφω εδώ είναι διότι ετοιμάζομαστε να κάνουμε ένα ταξίδι με το αγόρι μου και αποφασίσαμε να πάμε Ιταλία. Το θέμα είναι πως έχει τόσο όμορφες πόλεις που δεν ξέρουμε ποια να διαλέξουμε. Θα μπορούσατε να μας προτείνετε ποια πόλη να επισκεφτούμε (5 μερες υπολογίζουμε), αξιοθέατα και μέρη, καθώς και να μας προτείνεται οικονομικό ξενοδοχείο (& σε ποια περιοχή να ψάξουμε γενικότερα). Επίσης, αν δεν σας είναι δύσκολο μπορείτε να μας προτείνεται και που μπορούμε να φάμε γενικότερα που να είναι οικονομικά, καθώς και καφέδες, γλυκά ( γενικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, τιπς κτλπ αν μπορείτε να τα μοιραστείτε μαζί μας ). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Να έχετε μια υπέροχη μέρα.
 

skoumpi

Member
Καλώς ήρθες... Πληροφορίες την Ιταλία θα βρεις πάρα μα πάρα πολλές.... Forum- αναζήτηση πληροφοριών - Ευρώπη - Ιταλία (για να μπορείς μόνη σου να περιηγηθείς στο Φορουμ. Επίσης μπορείς να διαβάσεις ιστορίες από μέλη που ταξίδεψαν εκεί (να δεις φωτογραφίες, μέρη που προτείνουν, τιμές κτλ)
Πρέπει να ξέρεις πως αν έχεις ευέλικτο πρόγραμμα μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα- δηλαδή με μια αναζήτηση για αεροπορικά θα δεις οτι π.χ. για την Ρώμη μπορεί να πληρώσεις απο 50 μεχρι 350 ευρω εισιτήριο... Το ίδιο ισχύει και για τα ξενοδοχεία. ...
Θα πω βέβαια και τη γνώμη μου πως "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη"¨χωρις να υποστηρίζω πως δεν είναι όμορφες άλλες πόλεις κτλ αλλά η Ρώμη ειναι Ρώμη.... Καλό διάβασμα!!!!!!
 

STKF

Member
. Θα μπορούσατε να μας προτείνετε ποια πόλη να επισκεφτούμε (5 μερες υπολογίζουμε),
Για πρώτη φορά προτείνω να ξεκινήσετε από τα βασικά. Δηλαδή Ρώμη.
Θα πρότεινα και Βενετία αλλά θα βγει πιο ακριβό το ταξίδι.
Έχουν γραφεί άπειρα πράγματα για την πόλη οπότε ψάξε τα σχετικά θέματα στο φόρουμ όσο νωρίτερα μπορείς. :)
Επίσης, αν δεν σας είναι δύσκολο μπορείτε να μας προτείνεται και που μπορούμε να φάμε γενικότερα που να είναι οικονομικά, καθώς και καφέδες, γλυκά
Το μέλος @vagar78 έχει γράψει οδηγό (και) για την Ρώμη με πολλά και χρήσιμα όπως και μία ιστορία για μία 24ωρη παραμονή του στην πόλη, όπου αναφέρει και αρκετά από τα πιο βασικά αξιοθέατα.
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.244
Μηνύματα
706.565
Μέλη
34.996
Νεότερο μέλος
Νινος

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom