Πτήσεις με ανταπόκριση

πήγαινε" με αυστριακές και στάση 3 ώρες Βιέννη και στο "έλα" με United και στάση μιάμιση ώρα στην Ουάσιγκτ
Σχετικά με το πρώτο σκέλος της ερώτησής σου, τα εννιαία εισιτήρια οι βαλίτσες πηγαίνουν κατευθείαν στον τελικό προορισμό σου και εσύ δε χρειάζεται να ασχοληθείς. Μπορείς φυσικά να ρωτήσεις και όταν παραδώσεις βαλίτσες, αν θες επιβεβαίωση.

lantwnis

New Member
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως με κατατοπίσει κάποιος.ειχα κλείσει πριν 5 μήνες αεροπορικά από Αθήνα για αγιο Δομήνικο με ανταπόκριση Μαδρίτη.πριν 3 μέρες έστειλε μειλ η εταιρία ότι ακυρώνεται το δρομολόγιο Μαδρίτη-Δομήνικο.τελικα είχα ασφάλεια ακύρωσα την πτήση και έκλεισα καινούργια εισητηρια μόνο που τώρα είναι Αθήνα-Κένεντυ-Δομήνικο αλλά επειδή είναι με ανταπόκριση πιστευα δεν ήθελα χαρτιά για την Αμερική .ειμαστε 3 άτομα με ελληνική ταυτότητα οποτε θελουμε απλά μια εστα ,αλλά ένα άτομο είναι με δομινικανικο διαβατήριο ,θα χρειαστεί βιζα διέλευσης ;λογικά δεν προλαβαίνουμε να τη βγάλουμε σε 6 μέρες είναι η πτήση.

Eva Dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Παιδιά με 1ωρα κ 45 λεπτά σύνδεση στο αεροδρόμιο αλλά με αυτό μεταφορά πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να προλαβαίνω; Πόση ώρα θεωρείτε είναι καλή για σύνδεση;

Παιδιά με 1ωρα κ 45 λεπτά σύνδεση στο αεροδρόμιο αλλά με αυτό μεταφορά πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να προλαβαίνω; Πόση ώρα θεωρείτε είναι καλή για σύνδεση;

Σε ποιο αεροδρόμιο; Γενικά με αυτομεταφορά μου φαίνεται αρκετά ριψοκύνδυνο

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Για πού λες; Με βαλίτσα όχι.

Χωρίς βαλίτσα αν σε ίδιο terminal ίσως. Έχεις δει αν η πρώτη πτήση φτάνει γενικά στην ώρα της ή και νωρίτερα;

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όχι δεν θα προλάβεις, στην Αθήνα, θα πιεις και καφέ......

Eva Dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Σε ποιο αεροδρόμιο; Γενικά με αυτομεταφορά μου φαίνεται αρκετά ριψοκύνδυνο
Στο αεροδρόμιο της Βιέννης

Για πού λες; Με βαλίτσα όχι.

Χωρίς βαλίτσα αν σε ίδιο terminal ίσως. Έχεις δει αν η πρώτη πτήση φτάνει γενικά στην ώρα της ή και νωρίτερα;
Χωρίς βαλίτσα. Μόνο με τσάντα πλάτης κάτω από το κάθισμα της καμπίνας, δηλαδή θα το κουβαλάω μαζί μου. Δεν έχω τσεκαρει είναι η αλήθεια. Είναι η πτήση Θεσσαλονίκη -Βιεννη πάντως με Ryanair.

Το αεροδρομιο της Βιέννης δεν ειναι μεγάλο και αν ολα πάνε καλά προλαβαίνεις, απλά έστω και μια μικρή συνηθισμενη καθυστέρηση των 40 λεπτών ίσως στο χαλάσει οπότε εξακολοιυθεί να είναι ριψοκίνδυνο (αν υπολογίσεις ότι ακόμη κι αν το αεροπλανο προσγειωθεί ακριβώς στην ώρα του θες κανενα 20 λεπτο μέχρι να είσαι στο αεροδρόμιο κι ότι η πυλη για την επομενη πτηση λογικα θα κλεινει 20 λεπτα πριν την αναχωρηση, αν όχι και νωρίτερα).

Last edited:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στο αεροδρόμιο της Βιέννης

Χωρίς βαλίτσα. Μόνο με τσάντα πλάτης κάτω από το κάθισμα της καμπίνας, δηλαδή θα το κουβαλάω μαζί μου. Δεν έχω τσεκαρει είναι η αλήθεια. Είναι η πτήση Θεσσαλονίκη -Βιεννη πάντως με Ryanair.
Με μέχρι 1 ωρα καθυστέρηση, προλαβαίνεις άνετα. Με 60-80 λεπτά θέλει τρέξιμο, ίσως. 80 λεπτά και πανω το εχασες. Προφανώς η δεύτερη εταιρία πρέπει να επιτρέπει online/mobile checkin για να πας απευθείας από το gate άφιξης στον έλεγχο διαβατηρίων.

Ποιο κενό μεταξυ πτήσεων θεωρούμε ασφαλές όταν εχουμε κανει μόνοι μας τις κρατήσεις και εχουμε παραδώσει και βαλιτσα;
(Εντός Σένγκεν)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.818
Νεότερο μέλος
shahrukhkhan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα