karfitsa
Member
Αν υπαρχει καθυστερηση της πρωτης πτησης,θα σε βαλουν στην επομενη....απο τη στιγμη που συνεργαζονται οι εταιριες δεν πρεπει να ανησυχω για τυχον καθυστερηση καποιας εταιριας?
Αν υπαρχει καθυστερηση της πρωτης πτησης,θα σε βαλουν στην επομενη....απο τη στιγμη που συνεργαζονται οι εταιριες δεν πρεπει να ανησυχω για τυχον καθυστερηση καποιας εταιριας?
2 ώρες και μισή στο GRU? Σε λυπάμαι. Είναι πολύ "γρήγορο" αεροδρόμιο, δε θα χάσεις την πτήση, αλλά είναι πανάθλιο - ένα από τα χειρότερα αεροδρόμια που έχω πετάξει ποτέ...Τελικα κατεληξα με Swiss air σε συνδυασμο με Gol Transportes Aereos για πτησεις μεσα στην Λατινικη Αμερικη.το μονο που με αγχωνει ελαφρως ειναι οι μολις 2 και μιση ωρες αναμονης στο Σαο Παολο(κατα την επιστροφη μας) οπου και πρεπει να αλλαξουμε εταιρια(απο Gol Transportes Aereos σε Swiss).Καποιος με εμπειρια απο συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να μου πει αν επαρκουν και τι γινεται σε περιπτωση καθυστερησης.θα επικοινωνησω βεβαια και με την airtickets αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας
Υπερβολες. Περασα 6 ωρες ανετοτατα. Γεματο καλα καφε, κοσμο και αξιοπρεπεστατα lounge (τα δικα μας τουλαχιστον..)ένα από τα χειρότερα αεροδρόμια που έχω πετάξει ποτέ...
Οχι,δεν εχω εμπειρια,αλλα αν τυχει μια στραβη,θα σε βαλουν στην επομενη.Μπορεί ένα μέλος να μοιραστεί μια παρόμοια εμπειρία (δηλαδή που να είχε ανταπόκριση 35-40 λεπτα με Α3 στην Αθήνα ) ?
Tι είναι το MCT; Aρχικά αεροδρομίου;Γνωρίζω ότι το MCT στην Αθήνα είναι 45 λεπτά.
Ακριβώς ! Ποιά είναι η γνώμη σας σχετικά με την ανταπόκριση ?Mάλλον minimum connecting time