Πτήσεις με ανταπόκριση

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τελικα κατεληξα με Swiss air σε συνδυασμο με Gol Transportes Aereos για πτησεις μεσα στην Λατινικη Αμερικη.το μονο που με αγχωνει ελαφρως ειναι οι μολις 2 και μιση ωρες αναμονης στο Σαο Παολο(κατα την επιστροφη μας) οπου και πρεπει να αλλαξουμε εταιρια(απο Gol Transportes Aereos σε Swiss).Καποιος με εμπειρια απο συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να μου πει αν επαρκουν και τι γινεται σε περιπτωση καθυστερησης.θα επικοινωνησω βεβαια και με την airtickets αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας
2 ώρες και μισή στο GRU? Σε λυπάμαι. Είναι πολύ "γρήγορο" αεροδρόμιο, δε θα χάσεις την πτήση, αλλά είναι πανάθλιο - ένα από τα χειρότερα αεροδρόμια που έχω πετάξει ποτέ...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ένα από τα χειρότερα αεροδρόμια που έχω πετάξει ποτέ...
Υπερβολες. Περασα 6 ωρες ανετοτατα. Γεματο καλα καφε, κοσμο και αξιοπρεπεστατα lounge (τα δικα μας τουλαχιστον..)
Ττφλα να χουν δηλ τα Τιρανα, Τυνησια, Βυρηττος, Κιεβο, Ηρακλειο, Σαντορινη και τοσα αλλα διαμαντια που εχεις επισκεφθει...

simba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολινο
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Παιδια, pls καποια βοηθεια για το παραπανω post (#64 )?
Ειναι επειγον να κλεισω μεχρι αυριο...

simba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολινο
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Διαβασα στο thread της e-dreams για κατι περιστατικα πριν 4 χρονια και περσι..
Δεν ηξερα οτι παιζει θεμα αξιοπιστιας μ'αυτους, σ'ευχαριστω..

Επικοινωνησα μαζι τους παντως και μου επιβεβαιωσαν αρκετα που εγραφα στο ποστ, οτι προκειται για ενιαιο εισιτηριο μιας και eurowings=germanwings και οτι αφου αναφερει μια αποσκευη προκειται για το smart fare της german που συμπεριλαμβανει την 23kg...
Τι να πω ρε γμτ, αν παιζει να κανουν "μπινια" με προσθετες χρεωσεις ή ακομα και ακυρωσεις, καλυτερα να βρω για αλλη μερα μεσω germanwings..

Τελος, ειναι ευκολο να μου διευκρινισετε το παρακατω?
Οταν παιρνω ενιαιο εισιτηριο με ανταποκριση, στον ενδιαμεσο σταθμο δε χρειαζεται να περασω ξανα απο ελεγχο χειραποσκευης?
Απλα βρισκω την πυλη μου και επιβιβαζομαι?

jimp

Member
Οχι στο ενιαιο εισιτηριο δεν θα χρειαστεις να πας ξανα για ελεγχο την αποσκευη,αρκει οι δυο εταιρειες να συνεργαζονται.

Panosk96

Member
Γεια σας,
Έχω κλείσει ένα δρομολόγιο με την Aegean από Ηράκλειο για Ρόδο μέσω Αθηνών από το website της Aegean.
Η ανταπόκριση μου στην Αθήνα είναι μόνο 35 λεπτά.
A3319 HER-ATH 17:35-18:25
A3214 ATH-RHO19:00-20:00

Γνωρίζω ότι το MCT στην Αθήνα είναι 45 λεπτά.

Θα προλάβω την πτήση για Ρόδο?

Μπορεί ένα μέλος να μοιραστεί μια παρόμοια εμπειρία (δηλαδή που να είχε ανταπόκριση 35-40 λεπτα με Α3 στην Αθήνα ) ?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Mάλλον minimum connecting time

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063