Πτήσεις με ανταπόκριση

fotast

Member
Λογικά UIA
Δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Όσο για τις πολλές ώρες στο ΚΒΡ αξίζει να αγοράσεις την είσοδο για εδώ: https://kbp.aero/en/infrastructure/business-rooms/
Ακριβά δεν θα του έρθει όμως;17 Ευρώ για 2 ώρες και 8,5 Ευρώ η κάθε επιπλέον ώρα.Για 10-11 ώρες θα χρειασθεί 85-95 Ευρώ.Η κάνω κάτι λάθος;Από την άλλη βέβαια πως θα περάσουν οι 12 ώρες.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
12 ώρες, άμα είχε διαβατήριο θα ήταν κομπλέ. Ωραία πόλη το Κίεβο. Τώρα 12 ώρες στο αεροδρόμιο, πάλι καλά που το Wifi είναι δωρεάν.

jorge368

New Member
Ποια αεροπορική είναι;Θα αλλάξεις αεροδρόμιο;Η τέρμιναλ;

Πιστεύω ότι θα βρήκες πολύ φθηνά τα εισιτήρια και αυτό θα ήταν το κίνητρο για να πάς Ολλανδία μέσω Κιέβου.
Δεν θα αλάξω αεροδρόμιο, μόνο τέρμιναλ. Τα εισητήρια πράγματι τα βρήκα πολύ φθηνά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το μόνο άγχος ειναι αυτό με το διαβατήριο...

Λογικά UIA
Δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Όσο για τις πολλές ώρες στο ΚΒΡ αξίζει να αγοράσεις την είσοδο για εδώ: https://kbp.aero/en/infrastructure/business-rooms/
Φανταζομαι θα εχει 24 ωρα μαγαζια για φαγητο μεσα ετσι;

Last edited by a moderator:

fotast

Member
Δεν θα αλάξω αεροδρόμιο, μόνο τέρμιναλ. Τα εισητήρια πράγματι τα βρήκα πολύ φθηνά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το μόνο άγχος ειναι αυτό με το διαβατήριο...
Δεν χρειάζεται άγχος.Κάνε ένα τηλ. στην πρεσβεία ή προξενείο της Ουκρανίας για να βεβαιωθείς.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Μην ανυσηχείς.
Μπορείς να στείλεις ένα email εδώ: [email protected]
Άμα χρειαστείς κάτι, μπορώ να σε βοήθησω και να γράψω στα ουκρανικά.

clairy_s

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σμύρνη!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία!!!
Καλησπέρα!
Πετάμε από Θεσσαλονίκη 31/12 για Σικάγο μέσω Φρανκφούρτης. Φτάνουμε 5.10 με Aegean και πετάμε για Σικάγο 1/1 10.40 με Lufthansa (ενιαίο εισιτήριο) έχουμε δλδ περίπου 15 ώρες για Πρωτοχρονιάτικο layover στη Φρανκφούρτη. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν
1. Θα παραλάβουμε τις βαλίτσες στην Φρανκφούρτη;
2. Επειδή δεν σκοπεύουμε να μείνουμε όλη την ώρα στο αεροδρόμιο υποθέτω ότι ο έλεγχος για το Σικάγο θα γίνει πριν το δεύτερο σκέλος της πτήσης και πόση ώρα να υπολογίζω;
3. Η Lufthansa προσφέρει κάτι σαν εταιρεία για μεγάλα layover γιατί δεν μου δίνει και πολλές πληροφορίες στην σελίδα της δυστυχώς (αν έψαξα σωστά).
4. Στο αεροδρόμιο να περιμένω κάτι ιδιαίτερο λόγο της ημέρας;

karfitsa

Member
1.μου έχουν συμβεί και τα δύο...στην Κων/πολη δεν μου την έδωσαν με 10 ωρες βραδυνή παραμονή στο αεροδρόμιο.Ενώ στην Ν.Υόρκη 14 ώρες μου την έδωσαν.
2.νομίζω,ότι όπως σε όλα τα αεροδρόμια για υπερατλαντικές ζητάνε 3 ώρες πριν.

fotast

Member
Καλησπέρα!
Πετάμε από Θεσσαλονίκη 31/12 για Σικάγο μέσω Φρανκφούρτης. Φτάνουμε 5.10 με Aegean και πετάμε για Σικάγο 1/1 10.40 με Lufthansa (ενιαίο εισιτήριο) έχουμε δλδ περίπου 15 ώρες για Πρωτοχρονιάτικο layover στη Φρανκφούρτη. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν
2. Επειδή δεν σκοπεύουμε να μείνουμε όλη την ώρα στο αεροδρόμιο υποθέτω ότι ο έλεγχος για το Σικάγο θα γίνει πριν το δεύτερο σκέλος της πτήσης και πόση ώρα να υπολογίζω;
3. Η Lufthansa προσφέρει κάτι σαν εταιρεία για μεγάλα layover γιατί δεν μου δίνει και πολλές πληροφορίες στην σελίδα της δυστυχώς (αν έψαξα σωστά).
1.Όχι.
2.Δύο με δυόμιση ώρες.
3.Δεν νομίζω.
4.Τι περιμένεις;Event ή κέρασμα;

clairy_s

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σμύρνη!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία!!!
1.Όχι.
2.Δύο με δυόμιση ώρες.
3.Δεν νομίζω.
4.Τι περιμένεις;Event ή κέρασμα;
Ναι ίσως λίγο αφελές αλλά σκέφτηκα μεγάλο αεροδρόμιο Πρωτοχρονιά.Αν και σκοπεύουμε να δούμε όσο προλαβαίνουμε την πόλη!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα!
1. Αν το ζητήσεις στο checkin, ναι. Αλλιώς όχι.
2. 2 ώρες είναι υπεραρκετές. Και μιάμιση είναι ΟΚ αν δεν έχεις να ξαναπαραδώσεις βαλίτσες.
3. Οχι. Κλείστε ξενοδοχείο μόνοι σας, περίπου ένα μήνα πριν το ταξίδι. Αυτά στη νότια πλευρά του σιδηροδρομικού σταθμού είναι όλα καλά και πας σε 10 λεπτά και κάτι με το τρένο (προσοχή μόνο νότια).
4. Λιγότερο κόσμο. Μόνο.

clairy_s

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σμύρνη!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία!!!
1. Αν το ζητήσεις στο checkin, ναι. Αλλιώς όχι.
2. 2 ώρες είναι υπεραρκετές. Και μιάμιση είναι ΟΚ αν δεν έχεις να ξαναπαραδώσεις βαλίτσες.
3. Οχι. Κλείστε ξενοδοχείο μόνοι σας, περίπου ένα μήνα πριν το ταξίδι. Αυτά στη νότια πλευρά του σιδηροδρομικού σταθμού είναι όλα καλά και πας σε 10 λεπτά και κάτι με το τρένο (προσοχή μόνο νότια).
4. Λιγότερο κόσμο. Μόνο.

Να μην μείνουμε στα ξενοδοχεία του αεροδρομίου; Η γραμμή του αεροδρομίου νομίζω είναι 24ωρη οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα να γυρίσουμε μετά την αλλαγή του έτους ή κάνω λάθος;
Να υποθέσω οτι η βόρεια πλευρά του σταθμού είναι η λίγο κακόφημη περιοχή για την οποία διάβασα;
Στη νότια πλευρά δλδ Gutleutviertel; με μία πρόχειρη αναζήτηση μόνο κανα δυο ξενοδοχεία παίρνουν πάνω από 8 στο booking και τσιμπάνε και στις τιμές (περίπου στα 100).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

marquis

Member
Να μην μείνουμε στα ξενοδοχεία του αεροδρομίου; Η γραμμή του αεροδρομίου νομίζω είναι 24ωρη οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα να γυρίσουμε μετά την αλλαγή του έτους ή κάνω λάθος;
Να υποθέσω οτι η βόρεια πλευρά του σταθμού είναι η λίγο κακόφημη περιοχή για την οποία διάβασα;
Στη νότια πλευρά δλδ Gutleutviertel; με μία πρόχειρη αναζήτηση μόνο κανα δυο ξενοδοχεία παίρνουν πάνω από 8 στο booking και τσιμπάνε και στις τιμές (περίπου στα 100).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.
Εξαρτάται πόσο κοντά επίσης είναι το ξενοδοχείο στο τέρμιναλ, γιατί συνήθως αυτά που είναι ενωμένα με αυτό, και άρα μακράν πιο βολικά καθότι δεν εξαρτάστε από έξτρα συγκοινωνία, είναι πιο τσιμπημένα (το φθηνότερο κοστίζει 72ευρώ απ'ότι είδα, το Hilton Garden Inn Frankfurt Airport).

Αν δεν έχετε πρόβλημα να μείνετε σε κάποιο με 7.9/10 δίπλα από το σταθμό αυτό είναι από τις οικονομικότερες επιλογές: (http://www.booking.com/hotel/de/exc...tal;ucfs=1;=;lang=en-gb;lang_click=top;cdl=de).

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.784
Νεότερο μέλος
tsiarasD

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom