EvNick
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λονδίνο
- Ταξίδι-Όνειρο
- USA - JAPAN - AUS
Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν χρειάζομαι ΕΤΑ UK, επειδή θα είμαι σε πτήση ανταπόκρισης Αθήνα - Λονδίνο - Σικάγο?
Το έψαχνα πρόσφατα αυτό γιατί κι εγώ θα έχω σε λίγους μήνες πτήση ανταπόκρισης στο Heathrow.Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν χρειάζομαι ΕΤΑ UK, επειδή θα είμαι σε πτήση ανταπόκρισης Αθήνα - Λονδίνο - Σικάγο?
Δεν χρειάζεσαι (εφόσον δεν ξαναπερνας immigration), πριν ένα μήνα έκανα το αντίστροφο, Βοστώνη - Λονδίνο - Αθήνα. Μόνο την ESTA για τις ΗΠΑ.Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν χρειάζομαι ΕΤΑ UK, επειδή θα είμαι σε πτήση ανταπόκρισης Αθήνα - Λονδίνο - Σικάγο?
Καλησπέρα. Έχουμε και εδώ μια ίδια ερώτηση Ηνωμένο Βασίλειο - ΕΤΑ για UKΠαιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν χρειάζομαι ΕΤΑ UK, επειδή θα είμαι σε πτήση ανταπόκρισης Αθήνα - Λονδίνο - Σικάγο?
Βγάζεις μια ΕΤΑ και έχεις το κεφάλι σου ησυχο, απλά θα επιβαρυνθείς 16 λίρες. Ισχύει για 2 χρόνια.Ξερει κανεις αν εχω πτήση ανταποκρισης στο Λονδινο αν χρειαζομαι ETA ? Ρωταω british λεει ρωτα προξενειο, ρωτα προξενείο λεει ρωτα british![]()
Κατ' αρχάς το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σ' αυτό το πιο σχετικό θέμα και υπάρχει μια παρόμοια ερώτηση εδώ Ηνωμένο Βασίλειο - ΕΤΑ για UK για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες.Ξερει κανεις αν εχω πτήση ανταποκρισης στο Λονδινο αν χρειαζομαι ETA ? Ρωταω british λεει ρωτα προξενειο, ρωτα προξενείο λεει ρωτα british![]()