Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

paefstra

Member
Έχω μπει στον πειρασμό αλλά γενικά θέλω να αποφύγω τη χρήση δεύτερης πιστωτικής.
Μπορεις να τη βγαλεις και να μην τη χρησιμοποιησεις. Εχουμε κανει τετοια ξανα και ξανα :D. Την κοβεις λιγους μηνες μετα.
Πολυ πιο συμφερον απο το να αγορασεις 2 εισιτηρια business.

giannis228

Member
Μπορεις να τη βγαλεις και να μην τη χρησιμοποιησεις. Εχουμε κανει τετοια ξανα και ξανα :D. Την κοβεις λιγους μηνες μετα.
Πολυ πιο συμφερον απο το να αγορασεις 2 εισιτηρια business.
ακριβως ! αλλα και να την κρατησεις μπορεις να την χρησιμοποιεις σαν μια απλη χρεωστικη !

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου. Η ταξιδαρα στην Αμερική παίρνει σάρκα κ οστά. Μόλις έκλεισα για επόμενο καλοκαίρι με μόνο 50.000 μίλια για 4 άτομα κ με 19€ συνολικά για ΟΛΟΥΣ εσωτερική πτήση από salt lake city για Charlotte. Τεραστια απόσταση κ ταξίδι πολλών ωρών για μόνο 19€. Ευχαριστώ όλους όσους μας βάλατε στο νόημα με τις πιστωτικές κτλ κ αλλάξατε τόν τρόπο που ταξιδεύουμε!
ας ειναι καλα η αγια united με τους ελαχιστους φορους

gt13

Member
United ναι.

Κάπου είχα διαβάσει κ για ακόμα μια εταιρεία που έχει μηδενικους φόρους. Μπορεί να τή γράψει κάποιος;;;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
United ναι.

Κάπου είχα διαβάσει κ για ακόμα μια εταιρεία που έχει μηδενικους φόρους. Μπορεί να τή γράψει κάποιος;;;
singapore εχει χαμηλους φορους και η ethiopian με μεγαλο δικτυο και οι 2

maria91

Member
Θελω να βγαλω εισιτηριο με εξαργυρωση μιλιων για Μοντρεαλ...απο ποιες αλλες χωρες εκτος Ελλαδας με συμφερει να παω,να εχει λιγους φορους δηλαδη...οχι τιποτα αλλο γιατι κ το site της aegean ολο με πεταει κ μου ανεβαζει τη πιεση :haha:

giannis228

Member
Θελω να βγαλω εισιτηριο με εξαργυρωση μιλιων για Μοντρεαλ...απο ποιες αλλες χωρες εκτος Ελλαδας με συμφερει να παω,να εχει λιγους φορους δηλαδη...οχι τιποτα αλλο γιατι κ το site της aegean ολο με πεταει κ μου ανεβαζει τη πιεση :haha:
κοιταξα για 2 φεβρουαριο και μετα τυχαια ... εχει athens -yul ( montreal ) me aegean kai aircanada 35000 μιλια και 50-60 ευρω φορους η μια διαδρομη ...

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου. Η ταξιδαρα στην Αμερική παίρνει σάρκα κ οστά. Μόλις έκλεισα για επόμενο καλοκαίρι με μόνο 50.000 μίλια για 4 άτομα κ με 19€ συνολικά για ΟΛΟΥΣ εσωτερική πτήση από salt lake city για Charlotte. Τεραστια απόσταση κ ταξίδι πολλών ωρών για μόνο 19€. Ευχαριστώ όλους όσους μας βάλατε στο νόημα με τις πιστωτικές κτλ κ αλλάξατε τόν τρόπο που ταξιδεύουμε!
Η βαλίτσα είναι μέσα ή πάει εξτρά και πόσο;

giannis228

Member
Μέσω ποιας πόλης;
εχει μεσω Ρωμης και εχουν 52 ευρώ οι φόροι .. αλλα εχει και μεσω Μοναχου και μεσω Κωνσταντινουπολη και αλλες πολεις γενικα αλλα ανεβαινει η τιμη στους φορους ..

Η βαλίτσα είναι μέσα ή πάει εξτρά και πόσο;
ναι περιλαμβανει 8 κιλα βαλιτσα και 23 κιλα βαλιτσα καθως και backpack

oasisAthens

Member
Αν και ρώτησα και σε άλλο νήμα ας κάνω και εδώ μια ερώτηση σαν ποιο ειδικό. Όταν έκανα εξαργύρωση σε aegean πτήση μπορούσα να αγοράσω σε δεύτερο χρόνο κάποια θέση παράθυρο ή extra leg κτλ. Αυτό ισχύει και όταν εξαργυρωσω και σε άλλη εταιρεία? Πχ εαν εξαργυρωσω σε Lufthansa ή Turkish ή Swiss θα μπορώ σε δεύτερο χρόνο να διαλέξω με πληρωμή εννοείται κάποια θέση με extra legroom? Το έχει κάνει κανείς?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.205
Μέλη
39.920
Νεότερο μέλος
Melos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom