• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Η ευρωπαικη χωρα που εφαγα πρωινο ομελετα συν καφε στο Μπρασοβ με 2,5 ευρω προ κοβιντ.
Τι αλλο θα δουν τα ματια μας.
Ε ναι, και εγώ προ κοβιντ έτρωγα τζάμπα εκεί, αλλά τώρα είναι πιο πάνω από Θεσσαλονίκη. μεσολάβησαν και 6 χρόνια.

Και μιας και μιλάμε για τα παλιά, στο Old habits sτη παλια πολη - ενα διπλο εσπρεσο και μια λεμοναδα 58 λέι, σχεδον 12 ευρώ.

αντον

Member
Έχω επίσης κλείσει 3 διανυκτερευσεις Μπρατισλαβα 14-17 Νοεμβρίου με 290 ευρώ σε διαμέρισμα 120 τμ. για 4 άτομα αυτή τη φορά καινούργιο με γυάλινο εξωτερικό ασανσέρ και θέα στο κάστρο λίγο πριν την πύλη του Μιχαήλ.
Αεροπορικά με ryanair με μια μόνο χειραποσκευη και σάκους 242 Ε και οι 4.
Μια μονοήμερη Βιέννη που έχουμε ξαναπάει αλλά τώρα θα είναι στολισμένη για τα Χριστούγεννα θα κυμανθεί στα 10-15 Ε το άτομο το εισιτήριο πήγαινε έλα ανάλογα με το αν θα είναι με με flix bus ή regiojet.
Έχω επίσης κλείσει Ανδαλουσία το Πάσχα 11 διανυκτερευσεις εκ των οποίων οι 5 στη Σεβίλλη στο well done cathedral suites ξενοδοχειο διαμερισματων διπλα στον καθεδρικό με καθημερινο καθαρισμο και καφέδες 50τμ. δίχωρο με 2 μπάνια 557Ε, στη Γρανάδα 3 διαν σε διαμέρισμα 60 τμ με βαθμολογία 9,5 χωρίς παροχές 217Ε, και Μάλαγα 3 διαν 241 Ε σε 50τμ ανακαινισμενο με θέα. Σύνολο 1015 Ε.
Πτήσεις Αθήνα Σεβίλλη με aegean και επιστροφή Μάλαγα Αθήνα με easyjet με χειραποσκευες 174 ευρώ το άτομο.
Θα πάμε μια ημερήσια Κορδοβα με το τρενάκι το ouigo 42 λεπτά να πάμε από Σεβίλλη και άλλα τόσα να γυρίσουμε. Αυτό είδα ότι βγάζει 1,5 πριν, 9 ευρώ εισιτήρια.
Σεβίλλη Γραναδα και Γρανάδα Μάλαγα με alsa bus σε χαμηλές τιμές.
Υπάρχει ημερήσια με get your guide μόνο μεταφορά όμως, σε Ronda & μισάωρη στάση setenil de las botegas από Μάλαγα με 21 Ε το άτομο, αν ισχύει και τότε θα την προτιμήσω.
Πρωινο τρώμε καμία φορά σε καφέ αλλά κυρίως παίρνουμε από σούπερ μάρκετ και φούρνους διάφορα.
Σε Γερμανία, Σουηδία και Δανία είχα κλείσει ξενοδοχείο με πλούσιο μπουφέ αν και δεν μου αρέσει να τρώω πολύ το πρωί γιατί περπατάμε πολύ και με δυσκολεύει.
Ημερήσια εκδρομή από Μάλαγα για Ρόντα και Σετενιλ επέλεξε το τουριστικό γραφείο malaga south expiriences για ακόμα φτηνότερη εκδρομή ,αυτοί την πουλάνε στην get gour guide.
Τα τελευταία 10 χρονια ,έχω επιλέξει να κάνω δύο ταξίδια μίνιμουμ το χρονο με την σύζυγό μου ατομικά ,Μάιο και Οκτώβριο σταθερά και ότι αλλο προκύψει, με κράτηση εισητηρίων aegean την black friday για το ταξίδι Μαϊου και περίπου τον Απρίλιο για το ταξίδι Οκτωβρίου και αμέσως κράτηση ξενοδοχείων με φίλτρα την δωρεάν ακύρωση,βαθμολογία 8+ ,κοντά στο κέντρο της πόλης και ως επί το πλείστον με πρωινό ,
και για τα δύο άτομα πληρωνω όσο η τιμή για ένα άτομο του ταξιδιωτικού πρακτορείου .
Εάν δεν έχεις πρόβλημα συγκεκριμένης περιόδου ,κάνοντας έγκαιρα προγραμματισμό και έρευνα πληρώνεις τα μισά και ίσως λιγότερα χρήματα ,έχοντας βοηθούς την flix bus ,omio,regiohget ,alsa klp και κλείνοντας εισητηρια η εκδρομές από τα σάιτ των εταιριών και όχι από την get your guide, TripAdvisor klp .
Κάποια ταξίδια,όπως πχ Δαλματικές ακτές βέβαια δεν συμφέρουν ατομικά

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ημερήσια εκδρομή από Μάλαγα για Ρόντα και Σετενιλ επέλεξε το τουριστικό γραφείο malaga south expiriences για ακόμα φτηνότερη εκδρομή ,αυτοί την πουλάνε στην get gour guide.
Τα τελευταία 10 χρονια ,έχω επιλέξει να κάνω δύο ταξίδια μίνιμουμ το χρονο με την σύζυγό μου ατομικά ,Μάιο και Οκτώβριο σταθερά και ότι αλλο προκύψει, με κράτηση εισητηρίων aegean την black friday για το ταξίδι Μαϊου και περίπου τον Απρίλιο για το ταξίδι Οκτωβρίου και αμέσως κράτηση ξενοδοχείων με φίλτρα την δωρεάν ακύρωση,βαθμολογία 8+ ,κοντά στο κέντρο της πόλης και ως επί το πλείστον με πρωινό ,
και για τα δύο άτομα πληρωνω όσο η τιμή για ένα άτομο του ταξιδιωτικού πρακτορείου .
Εάν δεν έχεις πρόβλημα συγκεκριμένης περιόδου ,κάνοντας έγκαιρα προγραμματισμό και έρευνα πληρώνεις τα μισά και ίσως λιγότερα χρήματα ,έχοντας βοηθούς την flix bus ,omio,regiohget ,alsa klp και κλείνοντας εισητηρια η εκδρομές από τα σάιτ των εταιριών και όχι από την get your guide, TripAdvisor klp .
Κάποια ταξίδια,όπως πχ Δαλματικές ακτές βέβαια δεν συμφέρουν ατομικά
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες, έτσι κινούμαι και εγώ και είναι όντως τα μισά λεφτά από το πρακτορείο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.235
Μέλη
39.941
Νεότερο μέλος
lpapaulakis@gmail

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom