Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Όταν αναφέρετε backpack να μας λέτε και τα λίτρα του. Γιατί άλλο να κουβαλάς σακίδιο 30 lt και άλλο 45 lt με διαστάσεις χειραποσκευής Ryanair ή easyJet
Όλα χειραποασκευές θεωρούνται αλλά ανάλογα με την εταιρεία έχουν και κάποιο μέγιστο επιτρεπτό βάρος
Οπότε πες πας την αεροπορική και το μέγιστο επιτρεπτό βάρος της χειραποσκευής σου για να καταλάβουμε πόσα κιλά ρούχα κουβαλήσατε...
Γιατί και εγώ με 15κιλο backpack σε διαστάσεις Easy jet (56x45x25cm) θα μπορούσα να πάω καλοκαίρι 15-20 μέρες σε εξωτικό προορισμό. 😎😂
Ενώ για 5 μέρες στο Λονδίνο θα πάρω και χειραποσκευή 10 kg και backpack 40x30x20 cm.
Προφανώς το ότι πήγαμε καλοκαίρι σε εξωτικό προορισμό διευκόλυνε το θέμα με τα ρουχα. 30 lt ήταν το backpack και ταξιδέψαμε με διάφορες low cost εταιρίες που επέτρεπαν από 7-8 κιλά

babouridis

Member
Κλείνεις σαν φερμουάρ με το χέρι το πάνω μέρος της σακούλας και μετά αντίστοιχα πιεζαμε με το χέρι μέχρι να φύγει ο αέρας.
Καλησπέρα. Μπορείς να μας το εξηγήσεις περισσότερο? Όσον αφορά την τεχνική καθώς και τα είδη σακούλας που χρησιμοποιούσαμε. Ευχαριστώ

maria91

Member
Καλησπέρα. Μπορείς να μας το εξηγήσεις περισσότερο? Όσον αφορά την τεχνική καθώς και τα είδη σακούλας που χρησιμοποιούσαμε. Ευχαριστώ
Ακριβως το απο πανω σχολιο μου εχει τις σακουλες,σοβαρα τωρα δε διαβαζετε πριν σχολιασετε? :rolleyes:

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ακριβως το απο πανω σχολιο μου εχει τις σακουλες,σοβαρα τωρα δε διαβαζετε πριν σχολιασετε? :rolleyes:
Στο απο πάνω σχόλιο σου, όταν πατώ το σύνδεσμο που έβαλες μου βγάζει τη αρχική σελίδα Shein και τίποτα περισσότερο... :rolleyes:

maria91

Member
Στο απο πάνω σχόλιο σου, όταν πατώ το σύνδεσμο που έβαλες μου βγάζει τη αρχική σελίδα Shein και τίποτα περισσότερο... :rolleyes:
Α τελεια κ πριν το ποσταρω,πατησα το συνδεσμο για να δω αν δουλευει κ δουλευε!anyway το βαζω φωτογραφια
Screenshot_20251109_200904_SHEIN.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.267
Μέλη
39.955
Νεότερο μέλος
Alexandrosx

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα