Πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι;

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Ταξίδι που πλησιάζει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Πάτρα (Άραξος) - Μπάρι Πτήσεις: 15 ευρώ η μία το άτομο.
Ξενοδοχείο στο Λέτσε, 2 βραδιές: 268 ευρώ/4 άτομα
Ξενοδοχείο στο Μπάρι, μία βραδιά: 164 ευρώ/4 άτομα
Αυτοκίνητο για όλες τις μέρες ακόμη δεν έχουμε κλείσει.. Φθηνές τιμές έχει βρει η παρέα. (Εγώ ήμουν υπέρ των μετακινήσεων με τρένα κλπ.. )
Άρα, 100 ευρώ η διαμονή το άτομο για 3 νύχτες, Σάββατο με Δευτέρα, Τρίτη αναχώρηση και 30 οι πτήσεις το άτομο.
Τις πτήσεις αυτές Άραξος Μπάρι πόσο καιρό πριν τις βγάζει η Ryanair;
Τις έχει κάθε καλοκαίρι;

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Τις πτήσεις αυτές Άραξος Μπάρι πόσο καιρό πριν τις βγάζει η Ryanair;
Τις έχει κάθε καλοκαίρι;
Η είδηση βγήκε πριν από αρκετούς μήνες, τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη νομίζω. Και φαινόντουσαν από τότε στην αναζήτηση στο σάιτ της ράιαν (Πάτρα γράφεις στην αναζήτηση). Η τιμή είναι η ίδια από τότε, έμπαινα συχνά και τις τσέκαρα, ακόμα και για Πάσχα ήταν χαμηλές οι τιμές. Είχε χρόνια να βάλει πτήσεις ο Άραξος νομίζω για Ιταλία. Ελπίζω όμως να το κάνει κάθε χρόνο από δω και πέρα...

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Πασχα Πήγαμε βασιλεία και επιστρέψαμε από Στρασβούργο. 88 € το άτομο πηγαινέλα, τρένα πολύ οικονομικά από βασιλεια προς κολμαρ και από Κολμάρ από Στρασβούργο. Τετράκλινο με κουζίνα 90 € προσφορά, κ με πισίνα στο Κολμαρ. Αρκετά οικονομικό ταξίδι, τα φαγητά Σε λογικές τιμές, Λίγο πιο ακριβά από Ελλάδα. Το μόνο ακριβό ήταν Η μετακίνηση προς το Ρουστ της Γερμανίας και το Europa park που μας πήγε για ημερήσια εκδρομή 460 Για τέσσερα άτομα. Και πάλι όμως οικονομικά για πάρκο. Τα εισιτήρια στοίχισαν 270 και τα υπόλοιπα ήταν η μετακίνηση με ταξί τεσλα να πάμε και flixbus να γυρίσουμε.Γενικά βγήκε οικονομικό ταξιδάκι και δεν το περίμενα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.038
Μέλη
39.753
Νεότερο μέλος
iChristos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα