paefstra
Member
Σταθερη τιμη, ειχα παει το 2020. Τοτε με 14 ευρω επαιρνες 2 κιλα φετα. Τωρα 14 δεν εχουν τοση αξια.Ας επικεντρωθούμε στις μικρές χαρές της ζωής.
View attachment 501594
Σταθερη τιμη, ειχα παει το 2020. Τοτε με 14 ευρω επαιρνες 2 κιλα φετα. Τωρα 14 δεν εχουν τοση αξια.Ας επικεντρωθούμε στις μικρές χαρές της ζωής.
View attachment 501594
Και όμως υπήρχαν πάρα πολλοί τουρίστες που φεύγανε και άλλοι παραπονιόντουσαν για την τιμή αν και ο σερβιτόρος εξηγούσε σε πολύ κάλα αγγλικά ότι το κάθε άτομο χρεώνετε επιπλέον με το τέλος μουσικής.Σταθερη τιμη, ειχα παει το 2020. Τοτε με 14 ευρω επαιρνες 2 κιλα φετα. Τωρα 14 δεν εχουν τοση αξια.
Από τη στιγμή που είναι γεμάτοι όλη τη σεζόν και μπορούν με τέτοιες τιμές χε......ν αν μας δούνε η όχι. Η αγορά πάει ανάλογα με την ζήτηση.Όταν κλείνω στο Ελσίνκι με 192Ε με πρωινό και στο Ναύπλιο αντίστοιχα βλέπω τις παρακάτω τιμές, η πατρίδα μου δεν θα με δει!!!! View attachment 501617 View attachment 501618
Εχω ρωτησει ταξιτζη πως γινεται. Μου ειπε οτι ακουει τις συζητησεις στο ταξι για απληρωτους λογαριασμους τον Αυγουστο και βλεπουμε απο Σεπτεμβρη, yolo. Μη φανταζεσαι οτι ολοι ειναι συγκροτημενοι ανθρωποι που δινουν το υστερημα τους.Με γνωστούς που μιλάω για ελληνικές διακοπές, παραπονιούνται βέβαια για το κόστος άλλα μια φορά τον χρόνο 15 με 20 μέρες που θα πάνε είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν και στην εστίαση και στα καταλύματα. στην Ελλάδα.
Οι εκπαιδευτικοι που εχουμε υποχρεωτικη αδεια το καλοκαιρι ειναι αδυνατον να τη φαμε σε ελληνικο προορισμο Ιουλιο και Αυγουστο φετος. Φυσικα και ειναι διαφορετικος προορισμος οπως ειναι και το Μπαλι και η Ν. Αφρικη που μου προτειναν οταν ρωτησα που στον κορακα μπορουμε να παμε διακοπες χωρις 40ρια ζεστη.Και όχι δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δυο αυτά μέρη. η Ελλάδα με την Φινλανδία είναι εντελώς διαφορετικοί προορισμοί.
Τι σημασια εχει αν ειναι διαφορετικοι προορισμοι οταν το πρωτο κριτηριο που θετεις ειναι το budget;Από τη στιγμή που είναι γεμάτοι όλη τη σεζόν και μπορούν με τέτοιες τιμές χε......ν αν μας δούνε η όχι. Η αγορά πάει ανάλογα με την ζήτηση.
Και όχι δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δυο αυτά μέρη. η Ελλάδα με την Φινλανδία είναι εντελώς διαφορετικοί προορισμοί.
Και όλο το νότιο ημισφαίριο έχει δροσιά, πολύ πιο φτηνά από τους κρυόκωλους του ευρωπαϊκού βορά.Οι εκπαιδευτικοι που εχουμε υποχρεωτικη αδεια το καλοκαιρι ειναι αδυνατον να τη φαμε σε ελληνικο προορισμο Ιουλιο και Αυγουστο φετος. Φυσικα και ειναι διαφορετικος προορισμος οπως ειναι και το Μπαλι και η Ν. Αφρικη που μου προτειναν οταν ρωτησα που στον κορακα μπορουμε να παμε διακοπες χωρις 40ρια ζεστη.
Η βορεια και κεντρικη Ευρωπη που δεν εχουν ζητηση ειναι μονοδρομος για αυτην την κατηγορια εργαζομενων.
Δεν πρέπει αναγκαστικά να πας. Περιμένει μαζεύεις και πας άλλη φορά σε κάποιον προορισμό που πραγματικά επιθυμείς.Τι σημασια εχει αν ειναι διαφορετικοι προορισμοι οταν το πρωτο κριτηριο που θετεις ειναι το budget;
Οταν λες πχ. που μπορω να παω φετος με 1000€, ολοι οι προορισμοι στην ιδια εξισωση μπαινουν.
Για οικογενειακους λογους δεν μπορω να παω σε αλλο ημισφαιριο και να ανησυχω οτι σε 3 μερες ισως χρειαστει να επιστρεψω ουτε να φυγω 20 μερες σερι, παροτι θα πηγαινα δωρεαν με μιλια. Επισης δεν μπορει να πειστει κανεις απο το περιβαλλον μου οτι με εισιτηρια χιλιαρικου ως διχιλιαρου χωρις μιλια θα ειναι τελικα φθηνο ταξιδι γιατι τα μπεργκερ και οι μπυρες εκει ειναι παμφθηνες. Χαριζω μιλια καμια φορα αλλα 100.000 δεν χαριζω. Ουτε εγω πειθομαι οτι ειναι φθηνα, το ταξιδι του @psilos3 στην Ασια με κοστος 100 τη μερα αν τα υπολογισα σωστα με δωρεαν εισιτηρια δεν μου φανηκε φθηνο αν και τον ρημαξαν οι μπυρες. Βασικα δεν τα δινω για να δω Βουδες, εχω θεμα, πληττω.Και όλο το νότιο ημισφαίριο έχει δροσιά, πολύ πιο φτηνά από τους κρυόκωλους του ευρωπαϊκού βορά.
![]()
Δεν είπαμε να πας κάπου που δεν θες. Αλλά αν η επιθυμία μου να πάω ένα ταξίδι υπερτερεί, μπορώ να πάω κάπου που δεν είχα σε πρώτη προτεραιότητα απο το να κατσω σπίτι να κοιταω τα ντουβάρια. Οτι δεν έχω λεφτά να πάω φέτος στο Ματσου Πίτσου, δε σημαίνει οτι θα περάσω άσχημα αν πάω στην Πολωνία.Δεν πρέπει αναγκαστικά να πας. Περιμένει μαζεύεις και πας άλλη φορά σε κάποιον προορισμό που πραγματικά επιθυμείς.
Δεν πάω κάπου γιατί πρέπει να πάω, πάω γιατί το επιθυμώ.
Αν μπορώ φυσικά.