Πότε θα είναι τσάμπα οι πτήσεις για την Ευρώπη

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.681
Likes
16.566
Η WOW Air ανακοίνωσε την Τρίτη ότι για περιορισμένη περίοδο θα προσφέρει εισιτήρια από την Δυτική Ακτή των ΗΠΑ στην Ευρώπη από 69,99 δολάρια.
Η Ισλανδική low-cost αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει από τις 15 Ιανουαρίου του 2017 έως τις 5 Απριλίου του τρέχοντος έτους τιμή εισιτηρίου από το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο για την Στοκχόμη, το Μπρίστολ, την Κοπεγχάγη και το Εδιμβούργο από 69,99 δολάρια.
Σύμφωνα με τον Skúli Mogensen στόχος της "WOW Air είναι να καταστήσει για το καθένα φθηνή μία πτήση, προσφέροντας την χαμηλότερη τιμή της αγοράς".
"Είμαι πολύ περήφανος για την προσφορά μας των $69,99 αφού θα δώσουμε την δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να ταξιδέψουν, πράγμα που δεν μπορούσαν να κάνουν νωρίτερα", συμπληρώνει ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας.
Η ανακοίνωση της WOW πρόλαβε αυτή της Norwegian Air, της νορβηγικής low-cost αεροπορικής εταιρείας η οποία σχεδιάζει να ανακοινώσει κι αυτή υπερατλαντικές πτήσεις από 69 ευρώ, όταν θα παραλάβει κατά την διάρκεια του έτους τα νέα της Boeing 737MAX.

Συνέχεια http://www.newmoney.gr/diethni/313858-pote-tha-einai-tsampa-oi-ptiseis-gia-tin-eiropi



Ουάου..η μάλλον WOW..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.333
Μηνύματα
888.635
Μέλη
38.999
Νεότερο μέλος
MARGI HPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom