About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τον παραλληλισμο με τον βαλτο Κοσκωτά δεν τον καταλαβαινω.

Τωρα αν εσας σας αρέσει να βλέπετε τον Πρόεδρο σας να πουλάει οπαδιλικι και πριν απο λίγα χρόνια να συμμετέχει σε γλέντι αντιπαλης ομάδας και να βγαζει φωτο με την κουπα πάω πάσο

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αλαφουζο ζητησατε Αλαφούζο σας βάζω.
Στο Σεφ με τον γιο του το 1994 στον πέμπτο τελικο με ΠΑΟΚ
Κερασακι οι δηλωσεις
Screenshot_20260213_000442_Chrome.jpg

panpan

Member
gggg.jpg
ala.jpg

Είχα γράψει πριν χρόνια εδώ ότι είναι Α.Ε. και αυτοί κάνουν μπίζνες. Το οπαδιλίκι.
Γι αυτούς που τρώνε κουτόχορτο
υγ
με πρόλαβες

Alexandrosx

Member
Πώς ο Αριστείδης Αλαφούζος έγινε από Ολυμπιακός… Παναθηναϊκός
Ο γιος του Γιάννη Αλαφούζου δεν εμφανίζεται στο γήπεδο ή έστω δεν γίνεται αντιληπτός, όμως είναι φίλος του Παναθηναϊκού.

Πριν μερικά χρόνια, ο Ο κ. Αλαφούζος, μιλώντας στο Metropolis, αποκάλυψε ένα περιστατικό, κατά το οποίο ο γιος του, Αριστείδης, άλλαξε ομάδα και από Ολυμπιακός έγινε Παναθηναϊκός.

«Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 20 χρόνια τα περισσότερα πρωταθλήματα που πήρε δεν είναι δίκαια. Τα κέρδισε με πολλούς τρόπους. Αυτή είναι η πεποίθηση μου και των οπαδών άλλων ομάδων. Μόνο των φανατικών Ολυμπιακών αλλάζει. Ο πατέρας μου ήταν Ολυμπιακός και έπιασε τον γιο μου πριν 15 χρόνια και του είπε: “Αριστείδη, ο Ολυμπιακός κάνει αυτό και αυτό για να πάρει πρωταθλήματα” και τότε ήρθε και μου είπε: “Μπαμπά, εγώ δεν θέλω να είμαι οπαδός αυτής της ομάδας” και έγινε Παναθηναϊκός», είχε δηλώσει σχετικά!

Παντρεύεται ο γιος Αλαφούζου - Πώς έγινε από Ολυμπιακός… ΠΑΟ και η σύζυγος!
IMG_7600.jpeg

dik-7 και panpan ποτέ δεν ειναι αργά και για σας.
🤭
Ο alexfocus 2-3 κοπές πιτας θέλει ακόμα και θα μπει στον ισιο δρόμο πιστεύω.

Last edited:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Θρησκεία αλλάζεις, Γυναίκα αλλάζεις, Κόμμα αλλάζεις. Ακόμα και ομάδα αίματος μπορεί να αλλάξεις. Ομάδα δεν αλλάζεις με τίποτα. Τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση και μπίζνες.
Νόμος!

Viaggi

Member
Το μεγαλύτερο πλυντήριο μαύρου χρήματος στο κόσμο ειναι το ποδόσφαιρο. Όποιος νομίζει οτι ο εκάστοτε πρόεδρος επενδύει μονο γιατί "πονάει" την ομάδα μάλλον πιστεύει και στις νεράιδες. Εγώ που έχω πανηγυρίσει γκολ και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκός έπαψα να είμαι ΑΕΚ;
Δουλειές κάνουν με τη κάλυψη του όχλου των οπαδών.
Άραγε υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν οτι ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο...;

Last edited:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
@Alexandrosx

Ενα δακρυ κυλισε στο προσωπο μου διαβάζοντας το δράμα του μικρού Αριστείδη.

Κατα τα λοιπα με καλυψαν οι @panpan και @KIKI

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.411
Μέλη
40.040
Νεότερο μέλος
Vagakon

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα