Ryanair Πώς προσθετω βρεφος να ταξιδεψει με ryanair?

Natasa Ch

Member
Μηνύματα
244
Likes
210
Γεια σας!
Εχουμε κλεισει εισιτηρια για Χανια-Αϊντχόφεν και επιστροφη Βρυξελλες-Χανια το καλοκαιρι. Λεμε όμως τελικα να παρουμε και το μωρο μαζι μας που τοτε θα είναι 13 μηνων. Πώς το προσθετω στην κρατηση? Πηγα στη "διαχειριση κρατησης" και δεν υπαρχει τετοια επιλογή. Επισης, για το καρΟτσι επιλεγω "προσθηκη βρεφικου εξοπλισμου" που κανει 10 ευρω ή είναι δωρεαν? Κατι τετοιο γραφει κατω.
 

Natasa Ch

Member
Μηνύματα
244
Likes
210
Σ'ευχαριστω πολύ! Γιατι όμως είναι απαραιτητο το τηλεφώνημα? Αφου γινεται η νεα κρατηση κανονικα, δε μπορω απλα να την κανω και τελος?
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Γιατί πρέπει να συνδέσουν τις δύο κρατήσεις για να φαίνεται ως ενιαία στο σύστημά τους. Να ξέρεις πως στο τηλεφώνημα θα σου ζητήσουν να τους δώσεις κάποια στοιχεία όπως ονόματα, αριθμούς διαβατηρίων κλπ. Δεν θα έχεις πρόβλημα, μην ανησυχείς. :) Έχω κάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία δυο φορές.
 

Natasa Ch

Member
Μηνύματα
244
Likes
210
Και παλι ευχαριστω. Το δικο μου παιδι όμως θα είναι τοτε 13 μηνων, αλλα δε με αφηνει να βαλω αυτή την επιλογή όταν παω να κλεισω αυτό το μεμονωμενο εισιτηριο. Εσυ το παιδακι σου το εβαλες ως ενηλικα? Επισης, δε βρισκω το τηλεφωνο της ryanair και το live chat είναι απενεργοποιημενο!
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Επειδή το παιδί πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, δεν μπορείς να κάνεις κράτηση για παιδί μεμονωμένα. Εγώ εκανα ξεχωριστά κράτηση για το παιδί αλλά σαν να ήταν ενήλικος και μετά πήρα τηλέφωνο για να συνδέσουν τις δύο κρατήσεις. Όμως επειδή εσύ μιλάς για βρέφος νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσεις πρώτα με την ράυαν.

Μπορείς να τους καλέσεις εδώ: (οι ώρες είναι τοπικές δηλ. Βρετανίας)
+ 44 871 246 0002 – αγγλόφωνοι επιβάτες. Οι κλήσεις στοιχίζουν 0,10 £ ανά λεπτό, συν διεθνείς χρεώσεις κλήσης και επιπλέον τέλη δικτύου.
Οι τηλεφωνικές γραμμές λειτουργούν Δευ - Παρ, 07:00 - 20:00 ΩΚΕ, Σαβ 10:00 – 19:00 ΩΚΕ και Κυρ 11:00 – 19:00 ΩΚΕ.

Επίσης μπορείς να συμπληρώσεις και τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει:
http://frd.ie/help/

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.ryanair.com/gr/questions/can-i-add-a-passenger-under-16-to-an-existing-reservation/

Και εδώ: http://www.ryanair.com/gr/questions/what-is-ryanairs-policy-on-the-carriage-of-infants/
 

Natasa Ch

Member
Μηνύματα
244
Likes
210
Γεια και παλι! Λοιπον προσπαθησα να το κανω όπως μου ειπες, αλλα θα πληρωνα για το μωρο 200 ευρω εισιτηριο σα να ηταν ενηλικας, οσα δηλαδή και για τα δικα μας.. ευτυχως λοιπον μπηκα στο Live chat και τους εξηγησα ακριβως τι ηθελα, τους εδωσα και reservation number και το προσθεσαν εκεινοι το μωρο στην ηδη υπαρχουσα κρατηση, κι εγω απλα ακολουθησα ένα Link που μου εδωσαν για να χρεωθώ 40 ευρω πηγαινε-ελα. Μια χαρα! Σ'ευχαριστω παρα πολύ!
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Τελος καλό όλα καλά λοιπόν! Μπράβο! Καλό σας ταξίδι!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.214
Μηνύματα
883.820
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom