Ρούχα για ταξίδι και κρύο

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αναζητώ μια καλή ζακέτα φλις. North face πληρώνεις παραπάνω μόνο για το όνομα ή έχουν όντως διαφορά στην ποιότητα, πχ σε σχέση με την πιο οικονομική Columbia? Είναι τύπου διπλή τιμή κάποια που βλέπω.

Αν υπάρχει καμία πρόταση ποιοτικής αλλά όχι πολύ ακριβής μάρκας, ευπρόσδεκτη. (Ιδανικά μέχρι 60 ευρώ ας πούμε).
CMP & Trespass

Last edited:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αναζητώ μια καλή ζακέτα φλις. North face πληρώνεις παραπάνω μόνο για το όνομα ή έχουν όντως διαφορά στην ποιότητα, πχ σε σχέση με την πιο οικονομική Columbia? Είναι τύπου διπλή τιμή κάποια που βλέπω.

Αν υπάρχει καμία πρόταση ποιοτικής αλλά όχι πολύ ακριβής μάρκας, ευπρόσδεκτη. (Ιδανικά μέχρι 60 ευρώ ας πούμε).
Life, Factory Outlet Πειραιώς έχει Columbia, Northface, CMP, Δημητριάδη δίπλα δίπλα στο κάτω όροφο, έχει πολύ πολύ καλές επιλογές για χειμερινά. Με Columbia είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως στα χειμερινά που έχω μέχρι στιγμής.

STKF

Member
Αναζητώ μια καλή ζακέτα φλις.
(Ιδανικά μέχρι 60 ευρώ ας πούμε).
Μέτρια , ναί. Καλή, πραγματικά καλή , όχι . Εκτός να πετύχεις καμιά σούπερ προσφορά.
North face πληρώνεις παραπάνω μόνο για το όνομα ή έχουν όντως διαφορά στην ποιότητα, πχ σε σχέση με την πιο οικονομική Columbia?
Η NF είναι βαρύ όνομα στο χώρο του outdoor. Όταν δεν ξέρεις τι να πάρεις, παίρνεις north face. Ο εξοπλισμός που έβγαζε κάποτε έχει γράψει ιστορία στα βουνά των Ιμαλάιων.
Παράγει ακόμη πολύ καλά ρούχα.
Η Columbia είναι καλή εταιρεία. Ειδικά μία σειρά ρούχων που έβγαζε, την Titanium. Δεν ξέρω αν την βγάζει ακόμη.
Γενικά στο outdoor ισχύει ο κανόνας << ότι πληρώσεις , παίρνεις>>.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.362
Μέλη
40.012
Νεότερο μέλος
LenaLy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα