Ρόδος Ρόδος - Νησί των Ιπποτών!

@Παρίσακτος τελικά πήγες στην Σύμη και πως;
Θα είμαι στο νησί τέλη Μαΐου και σκέφτομαι να πάω ημερήσια εκδρομή στη Σύμη.
Βολεύουν τα δρομολόγια της γραμμής για ημερήσια εκδρομή ή πρέπει να επιλέξω κάποια από τις κρουαζιέρες με τα ιδιωτικά σκάφη;
Θα είναι η 3η φορά που πάω στο νησί και την είχα δει πολύ καλά την προηγούμενη φορά.
Ο στόχος μου είναι να γνωρίσει τη Ρόδο η μητέρα μου και προτεραιότητα μου είναι η ελάχιστη ταλαιπωρία της.
Όχι, είπαμε να επικεντρωθούμε στη Ρόδο, όπως μας συμβούλεψαν, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Γενικά υπήρχαν στο Μανδράκι πολλά καραβάκια που έκαναν αυτή την εκδρομή (Σύμη, Πανορμίτης), αλλά δεν ξέρω αν αξίζει από άποψη χρόνου/ταλαιπωρίας/κόστους. Με τα SEBECO που είχα δει βγαίνει και μονοήμερη 5 ωρών αν πάρεις το πρώτο πλοίο κι επιστρέψεις με το τελευταίο, σε περίπτωση που οι χρόνοι που αναγράφονται είναι ακριβείς.
Κάποιος άλλος ίσως να μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

Παρεμπιπτόντως, για διαφήμισηστις προτάσεις για φαγητό στην πόλη αξίζει να αναφέρω και το Timeless για brunch που είχε ενδιαφέρουσες επιλογές, ενώ αξιόλογο σουβλάκι(τυλιχτό) φάγαμε στο Μπαχάρ εκεί κοντά.

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
@Παρίσακτος τελικά πήγες στην Σύμη και πως;
Θα είμαι στο νησί τέλη Μαΐου και σκέφτομαι να πάω ημερήσια εκδρομή στη Σύμη.
Βολεύουν τα δρομολόγια της γραμμής για ημερήσια εκδρομή ή πρέπει να επιλέξω κάποια από τις κρουαζιέρες με τα ιδιωτικά σκάφη;
Θα είναι η 3η φορά που πάω στο νησί και την είχα δει πολύ καλά την προηγούμενη φορά.
Ο στόχος μου είναι να γνωρίσει τη Ρόδο η μητέρα μου και προτεραιότητα μου είναι η ελάχιστη ταλαιπωρία της.
Πήγαμε αρχές Οκτώβρη του 24. Ημερήσια στη Συμη καναμε με το Νικόλαος Χ που πιάνει πρώτα για 1 ώρα Πανορμιτη και μετά 4-5 ώρες Συμη. Καλά που είχα κάνει κράτηση πριν για τα 2 άτομα που είμασταν γιατί το πλοίο ήταν γεμάτο. Πολύ καλή εμπειρία. 30€/άτομο και το προτείνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.031
Μέλη
39.750
Νεότερο μέλος
Popl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom