Ρόδος Ρόδος το Πάσχα.

Gioref

Member
Μηνύματα
163
Likes
133
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
'Oπως λέει και ο τίτλος, κλείσαμε όταν έβγαλε η Aegean προσφορά με 156€ 2 ενήλικες-2 παιδιά(9 και 6 ετών).Τώρα είμαστε στην αναζήτηση ξενοδοχείου και λοιπών δραστηριοτήτων. Φτάνουμε Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι και αναχωρούμε Δευτέρα του Πάσχα.. Αμάξι θα νοικιάσω.. Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες για οτιδήποτε.. :)
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
3.395
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Να κάνεις επιτάφιο (εάν είσαι της εκκλησίας) στον Άγιο Φανούριο στην παλιά πόλη (ειδικά εάν μείνεις στην πόλη). Υπέροχη η περιφορά στη μεσαιωνική πόλη. Για Ανάσταση ναός Ευαγγελισμού στην παραλία στο Μανδράκι να βλέπεις και τα πυροτεχνήματα στο φάρο του λιμανιού. Ανήμερα Πάσχα κλείσε τραπέζι σε κάποιο ταβερνάκι στα χωριά του νησιού, ή κάνε μια βόλτα προς το υπέροχο βουνό του Προφήτη Ηλία!
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Συμφωνω με ολα οσα ειπε ο thanos75! Μετα την περιφορα του επιταφιου στον Αγιο Φανουριο που πραγματικα αξιζει πηγαινε για ψαρακι στο 'στενο' Ετσι λεγεται η ταβερνα! Κλεισε τραπεζι για να εισαι σιγουρος, παραγγειλε κουτσομουρα, η σπεσιαλιτε του! Για Πασχα δεν ξερω γιατι κανω σε σπιτια αλλα η Εμπωνα φημιζεται για τα κατσικια και το κοκκινο κρασι της οποτε Πασχα κανε εκει αλλα και παλι κλεισε τραπεζι εννοειται! Σου προτεινω Σαββα για Εμπωνα αν και οι πιο πολλοι θα σου πουν Μπακη αλλα ο Σαββας ειναι πολυ καλυτερος κατα την γνωμη μου! Πηγαινε Λινδο για βολτα που ειναι ωραιο χωριο και αν δεν βαριεσαι πηγαινε και Ασκληπiειο εχουν ωραια εθιμα εκει εχουν και τον Καλαφουνο που βαζουν φωτια σε ομοιωμα του Ιουδα στο προαυλιο της εκκλησιας ! Βραδυ Μεγαλου Σαββατου γινεται αυτο νομιζω! Πηγαινε και μια βολτα απο πεζοδρομο στο κεντρο για καφε ή χαλαρο ποτακι! Για πιο αργα, Παλια Πολη που ουτως ή αλλως θα την περπατησετε μερα αν και αφου εισαι οικογενειακως υποθετω δεν θα πολυξενυχτησετε!
 

xanthi3

Member
Μηνύματα
72
Likes
89
Καλησπέρα και από εμένα! Μια βόλτα στη Φιλέρημο, δεδομένης της περιόδου και περπάτημα μέχρι το Σταυρό νομίζω θα ειναι ωραίο να προστεθεί στο πρόγραμμά σας.. Ισως πηγαίνοντας προς Εμπωνα για φαγητό την Κυριακή του Πάσχα..Επίσης Πρώτη Ανάσταση (κοινώς "θρονιά") στον Ευαγγελισμό! Διαμονή προτείνω στο κέντρο της πόλης λόγω λίγων ημερών.. Για τις ημέρες του Πάσχα βγάζουν προσφορές ξενοδοχεία προς τα νότια αλλά δε θα το πρότεινα για τον ίδιο λόγο (ειναι για τις συγκεκριμένες ημέρες all inclusive).
 

tsampi90

Member
Μηνύματα
331
Likes
1.748
Εγώ θα σας προτείνω κάτι διαφορετικό. Να πάτε στην περιφορα του Επιταφίου και στην πρώτη Ανάσταση στο χωριό Αρχάγγελος. Η περιφορά ξεκινάει 2 το βράδυ και μετά το τέλος της ακολουθεί η λειτουργία για την πρώτη Ανάσταση.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.528
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom