Ιταλία Ρώμη: Ξεκίνησε εντυπωσιακά, κατέληξε ανεπανάληπτα!

Clemence

Member
Μηνύματα
305
Likes
80
Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια στη Ρώμη αλλά και κάπου δεκαπέντε μακριά της, ένα έχω να σου πω: έκανες καταπληκτική περιγραφή. Σ΄έχασα κάπου εκεί που έγραψες ότι στα λεωφορεία δεν είχε περιγραφή της διαδρομής, γιατί δε θυμόμουν ότι στην Αθήνα είχε, και εκεί που έγραψες για ''μπινελίκια'' νόμιζα ότι εννοούσες κάτι άλλο, κακό, και σκέφτηκα ότι ίσως είχατε πάει για φαγητό στην once famous Parolaccia (κάτι σαν το Αθηναϊκό ''Κουκλάκι'' όπου σερβίρουν φαγητό με βρισιές), αλλά κατάλαβα άμεσα ότι έκανα λάθος (διάλεκτος;)
Δεν πήγα στη Galleria Borghese γιατί τα χρόνια που ήμουν Ρώμη ήταν κλειστή. Δεν είδα το πάτωμα-καθρέφτη της Galleria Nazionale d' Arte Moderna το 2009 που πήγα τελευταία φορά! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που σας άρεσε το Pizzare' που το είχα αγαπήσει πολύ όταν πρωτοάνοιξε σε άλλο σημείο της πόλης. Δεν ξέρω αν σου φάνηκε κάπως παράξενο το ψωμάκι των tramezzini αλλά έμαθα, με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση, ότι είναι ζυμωμένο με γάλα (είπα να στο πω μήπως και ασχολείσαι με μαγειρική και θέλεις να το ψάξεις).
Γενικά ενθουσιάστηκα, ήταν σαν να έκανα και εγώ μια βόλτα στην πόλη μου, που μου λείπει τρελλά! Σας εύχομαι τα καλύτερα για τη μικρή και με το καλό να ξαναπάτε στη Ρώμη, και να μείνετε και περισσότερο!
 

Katerina2006

Member
Μηνύματα
56
Likes
63
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη (;)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πολύ γλυκό το μήνυμά σου, σ' ευχαριστώ πολύ, και χαίρομαι ιδιαιτέρως που σου άρεσε η ιστορία μου, ιδίως επειδή γνωρίζεις καλά τη Ρώμη μετά από τόσα χρόνια παραμονής εκεί (ναι, ζηλεύω λίγο...). Είχαν πλάκα τα σχόλιά σου σε σχέση με τα "μπινελίκια", τα λεωφορεία κτλ... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και παρεμπιπτόντως...ξετρελάθηκα με τα tramezzini, δε θα φανταζόμουν ότι είχαν μέσα γάλα, αλλά η πληροφορία ήταν χρήσιμη, ποιος ξέρει, ίσως με πιάσει η προκοπή καμιά μέρα και δοκιμάσω κι εγώ να τα κάνω (τις τελευταίες μέρες μ' έχει πιάσει μια προκοπή και το παίζω μανούλα, ο φούρνος έχει πάρει φωτιά και το σπίτι μυρίζει υπεροχα)!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.517
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom