Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
καλησπέραααα :):):):):)
αυριο πεταω για την πολη των ονειρων μου με τον αγαπημενο μου,:clap::clap::clap:
εχω διαβασει τα παντα εδω και ενα μηνα στα status αλλα εχω μια απορια
πηγα να κλεισω online εισητηρια για το βατικανο και πιστευα οτι απλα κανουμε κρατηση και πληρωνουμε εκεινη την ωρα στο ταμειο αλλα λογικα αυτο δεν γινετε ετσι?και επισης με τη roma pass θελουμε να παμε δωρεαν στο κολοσσαιο και στη βιλα μποργκεσε αλλα παλι πηγα να κανω κρατηση για να μην περιμενουμε στην ουρα και μου δειχνει οτι παλι πρεπει να βαλω τα χρηματα μεσω τραπεζης.δεν ξερω ποια ειναι η διαδικασια για να κανω απλα κρατηση και να μην πληρωσω κατι.
ελπιζω να μην σας ζαλισα και σας μπερδεψα.:oops::oops::oops:
Αν έχεις Roma pass δε περιμένεις στην ουρά για το Κολοσσαίο, περνάς από άλλο διάδρομο πολύ γρήγορα. Και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι online, απλά παίρνεις την κάρτα όταν φτάσεις Ρώμη. Για την Villa Borghese απότι ξέρω πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις συγκεκριμένη ώρα για να πας, αλλά και πάλι δε χρειάζεται να κάνεις κατάθεση χρημάτων, απ'τη στιγμή που θαχεις roma pass γιατί η είσοδος είναι δωρεάν (για τα πρώτα δύο αξιοθέατα που θα πας, εκτός αν πάρεις την φθηνότερη roma pass που νομίζω δίνει δωρεάν μόνο την πρώτη επίσκεψη).
 

KKseniAA

Member
Μηνύματα
11
Likes
1
σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου echo μηπως γνωριζει καποιος να μου απαντησει και για το βατικανο τι πρεπει να κανω?
 

xrusoula

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
θα ημαστε και εμεις στη ρωμη 13-17 φεβρουαριου.....πιστευω θα ηταν καλο να εχουμε ελληνα ξεναγο στο βατικανο...θα χρειαστει
 

dimitra.g

Member
Μηνύματα
6
Likes
3
Μας εσωσεε ο pan pan! Βρηκαμε ξεναγο: 120€ φουλ ελληνικη ξεναγηση ολη η ομαδα συν το εισητηριο του καθενος 16€ χωρις αναμονη στην ουρα
Εχω στειλει μνμ σε οσους ενδιαφερθηκαν για λεπτομερειες μαλλον παμε για 13/2
'
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Kαλησπέρα!
Γνωρίζει κάποιος αν το αεροδρόμιο Ciampino της Ρώμης παρέχει luggage locker service???
Κάπου εχει συζητηθεί εδώ...αν θυμάμαι καλά,θα βρεις φύλαξη στον σταθμό τρένων της πόλης...
 
Μηνύματα
6
Likes
2
Καλησπέρα και παλι...αλλη μια απορία για την αιώνια πολη σχετίκα με τα λεοφωρεία που περνάνε απο όλα τα αξιοθέατα της πόλης...υπάρχει δυνατότητα να ανεβαίνω και να κατεβαίνω σε όποιο θέλω και πόσο κοστίζει το εισητήριο?υπάρχει κάποια καταχώρηση εδω για περισσότερες πληροφορίες?
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
σχετίκα με τα λεοφωρεία που περνάνε απο όλα τα αξιοθέατα της πόλης.
Τα διωροφα αυτα λεωφορεια που υπαρχουν πια σε καθε πρωτευουσα,ειναι ενας τροπος να παρεις μια μυρωδια,απο την πολη.Μπορεις να ανεβαινεις και κατεβαινεις οπου θελεις.Εδω...http://www.rometoolkit.com/whattodo/rome_hop_on_tour_bus.htm
θα δεις ποια λεωφορεια υπαρχουν,γιατι δεν ειναι μια η εταιρια.
Δεν ξερω,αν στη σελιδα αυτη υπαρχουν τιμες,αλλα επειδη μπορει να ειναι παλαιοτερες,καλο θα ηταν να βρεις την σελιδα καθε εταιριας,για να ξερεις τις προσφατες τιμες και καποιες περισσοτερες λεπτομεριες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.386
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom