elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ανεβηκε η τιμη μαλλον... το ειχα ελεγξει οταν το εγραψα:roll:εμενα μου το δινει 314 για 19-23 ιουλιου. Παντως, η τοποθεσια ειναι τελεια!
ανεβηκε η τιμη μαλλον... το ειχα ελεγξει οταν το εγραψα:roll:εμενα μου το δινει 314 για 19-23 ιουλιου. Παντως, η τοποθεσια ειναι τελεια!
H Ρώμη έχει πάρει πολύ"ψηλά τον αμανέ"που λένε...κι ας με κράξει ο samionΔεν μπορω βρε παιδια να βρω οικονομικο ξενοδοχειο ολα ειναι φωτια ,θα παω τον Οκτωμβριο εκλεισα μονο το αεροπορικο ,με βλεπω στον σταθμο του termini να κοιμαμαι....
,ουνα φάτσα, ουνα ράτσα δεν λένε;αντε θα βγάλω κακίες τώρα..,παίρνουμε προσφορές αεροπορικό και πάμε και το μετανοιώνουμε για τα ξενοδοχεία της που είναι όντως φωτιά και παλιατζούρες και φωτιά
μην τους παρεξηγείς όμως:
και αυτοί χρωστάνε πολλά και απο κάπου προσπαθούνε να τα βγάλουν![]()
H Ρώμη έχει πάρει πολύ"ψηλά τον αμανέ"που λένε...κι ας με κράξει ο samion,
αντε θα βγάλω κακίες τώρα..,παίρνουμε προσφορές αεροπορικό και πάμε και το μετανοιώνουμε για τα ξενοδοχεία της που είναι όντως φωτιά και παλιατζούρες και φωτιά

ποιος το λέει? όχι οι ιταλοί πάντως..ουνα φάτσα, ουνα ράτσα δεν λένε;
Το λίγο πιο έξω τι τόθελες;;....................υπάρχουν πολύ καλά ξενοδοχεία λίγο πιο έξω και σε αρκετά χαμηλές τιμές. βλέπε Sheraton, Marriott, Holiday Inn. ε τι να κάνουμε που η πόλη είναι λίγο παλιά και τα καλά οικόπεδα, δίπλα από την piazza di Spagna ήταν πιασμένα?υπάρχει πάντως και το Hassler εκεί..
.
ψάχνω στο χάρτη το marriot και το holiday inn και τα βλέπω στου διαόλου τη μάνα....αν πάει να μείνει κάποιος ας μας πεί πως πέρασε....και που στη ρώμη που τι να σου πω από συγκοινωνίες όλο κι όλο δυό γραμμές μετρό,αλλά οκ έχει και κάτι λεωφορεία,
πάει τη χαλάσαμε την ιστορία του LThanou,Διαβασε αυτο το θεμα και θα σου λυθουν οι αποριες: http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/4703-e-tickets-%E3%E9%E1-%EA%EF%EB%EF%F3%E1%DF%EF-%E2%E1%F4%E9%EA%E1%ED%FC-%EA%F4%EB-8.htmlνα ρωτησω..για βατικανο ποσο ειναι το εισητηριο??και τι περιλαμβανει δηλδη την καπελα σιστινα το ναο του αγιου πετρου ??γιατι μου ειπαν οτι εχει ενα φτηνο εισητηριο με το οποιο βλεπεισ μονο την αυλη του βατικανου και ενα ακριβο που βλεπεισ και μεσα τον ναο...