ΣΟΣ ΣΟΣ πράξη αλληλεγγύης!!

mel

Member
Μηνύματα
359
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μας ενδιαφέρει όλους και γι'αυτό το βάζω. Κι αν εσείς που διαβάζετε δεν έχετε ανάγκη, ίσως γνωρίζετε κάποιους που έχουν (κάποιος οικογενειάρχης που έμεινε άνεργος και δεν μπορεί να στείλει το παιδί του φροντιστήριο...). Η προσπάθεια τώρα βρίσκεται στα σκαριά και σε λίγο θα είναι έτοιμη.
"Tutorpool- Δίκτυο Εθελοντισμού στην Παιδεία (ΔΩΡΕΆΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ)
2011 κι η κρίση η οικονομική έφερε μάλλον και κρίση εσωτερική και ολοένα και πιο συχνά εδώ και καιρό βλέπουμε να προκύπτουν διάφορες ομάδες αλληλοβοήθειας. Πάνω απ'όλα έφερε την ανάγκη να βοηθήσουμε και να ζητήσουμε βοήθεια, να ξαναγεννηθεί η γειτονιά, να αρχίσουμε να δίνουμε χωρίς αντάλλαγμα και γιατί πρέπει.
Ο χώρος της εκπαίδευσης δε θα μπορούσε να εξαιρείται κι έτσι έχουμε το πολύ ελπιδοφόρο Δίκτυο Εθελοντισμού στην Παιδεία που μέχρι στιγμής έκανε την εμφάνισή του στο twitter με hashtag («διαδικτυακή ομαδοποίηση») το #tutorpool. Πληκτρολογούμε δηλαδή #tutorpool και οδηγούμαστε σε μηνύματα που αφορούν αυτή τη δράση. Μη διστάσετε να φτιάξετε κι εσείς λογαριασμό στο www.twitter.com και να ενημερωθείτε. Περισσότερα εδώ Tutorpool- Δίκτυο Εθελοντισμού στην Παιδεία"
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Με πρόλαβες mel! Συμμετέχω κι εγώ! Λοιπόν από πρώτες επικοινωνίες που έκανα με τους διοργανωτές, δε χρειάζεται να έχεις πτυχίο παιδαγωγικής σχολής απαραιτήτως. Ας πούμε, αν είσαι δικηγόρος και έχει κάποιο χρόνο διαθέσιμο, θα μπορούσες πχ να κάνεις κάποια φιλολογικά μαθήματα σε μικρότερες ηλικίες, ή στοιχεία δημοκρατικού πολιτεύματος κοκ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.752
Μέλη
38.902
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom