Σάμος και Εύβοια pass

paefstra

Member
Μηνύματα
12.925
Likes
40.761
Εγω στις 12 ημουν σε φοβερη οφθαλμιατρο του Κεντρου Πρωτοβαθμιας Περιθαλψης, που ΔΕΝ πληρωσαμε 60x2 ατομα και μας εβγαλε voucher 100x 2 για γυαλια μυωπιας και εχασα το αλλο pass. Με τα 320 που εμειναν στην τσεπη εκλεισα αεροπορικα εξωτερικο για Πασχα 56 ευρω το ατομο.
Καλα να περασουμε, παιδια :D
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.005
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα-Ινδία-Περού
Η δική μου γνώμη είναι πως έπρεπε να βάλει κριτήρια, όπως πχ να μην πάρουν οι ντόπιοι . Οι οποίοι θεωρώ παίζει να εχουν χρησιμοποιήσει 10-11 pass ο καθένας αυτούς τους δύο μήνες . Και καλά κάνουν βέβαια..
Εισοδηματικά κριτήρια δεν έχει στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί πρόθεση είναι η ενίσχυση των εκεί, δεν είναι κοινωνικός τουρισμός.
Όμως πώς συμπεραίνεις πως οι ντόπιοι πρόλαβαν να πάρουν έντεκα passes, όταν από μας προλαβαίνει ο ένας στους 3-4, και πολύ λέω; Κατ' αρχάς αν υποβάλλεις φορολογική δήλωση σε Εύβοια και Σάμο δεν σε δέχεται το σύστημα να κάνεις αίτηση για το αντίστοιχο pass. Δεν αμφιβάλλω βέβαια πως όλο και κάποια κομπίνα μπορεί να παιχτεί, αλλά αυτό απέχει από το "δεν προλαβαίνουμε γιατί τα τρώνε οι ντόπιοι".
Καλή τύχη στη φάση 4 για τους λίγους που μπορούν και θέλουν να πάνε τον Οκτώβριο, υπάρχει μια ευκαιρία ακόμη, αν δεν έχετε σιχτιρίσει τη διαδικασία 🍀
 

Pierre_1976

Member
Μηνύματα
506
Likes
837
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σεληνη
Ειναι μεγαλο Λαθος να στηριζεται ολη η κοινωκο - τουριστικη - επιδοματικη πολιτκη ενος Κρατους σε οσους εχουν γνωση του ιντερνετ και γρηγορη εξοικειωση και ανταποκριση στα ηλεκτρονικα μυνηματα !

Επαναλμβανω Δεν ειναι ο σκοπος του κρατους να ενισχυει τους ηλεκτρονικα και τεχνολογικα ενημερωμενους και να Εξαιρει απο καυσιμα - θερμανση Ιατρικη περιλθαλψη Ευκαριες σε τουρισμο αυριο μεθαυριο και εκπαιδευση - Εργασια τους υπολοιπους. Απευθυνεται μονο σε συγκεκριμενη μεριδα του κοσμου και οχι σε ολους!!!
Το εχει παρει λαθος ....
 

deerhunter

Member
Μηνύματα
66
Likes
13
Καλησπερα σας .μου έχει έρθει το link στο mail για το Samos pass.χρειάζεται να περιμένω και το sms στο κινητό?προσπαθησα να προχωρήσω αλλά μου ζητάει ταυτοποιήση που όπως διάβασα δεν χρειάζεται .? Μήπως μπορεί κάποιος που ην έχει ενεργοποιήσει να δώσει μια βοήθεια?ευχαριστω

το βρήκα .παλιά είχα ενεργοποιήσει έναν viva λογαριασμο για να αγοράσω εισιτήριο θεάτρου και είχε κρατήσει τα στοιχεία μου.άρα δεν χρειαζόταν το. Sms
 
Last edited:

Eva1993

Member
Μηνύματα
5
Likes
6
Κέρδισα για Εύβοια για Οκτώβριο.
Σκέφτομαι να πάω αυτό το σαββατοκύριακο που μπαίνει Οκτώβρης κι έχει ακόμα καλό καιρό.
Θα έχουν έρθει οι κωδικοί της κάρτας;
Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία από προηγούμενους μήνες; Πόσο γρήγορα τους στέλνουν;
 

evi01

Member
Μηνύματα
1.083
Likes
1.644
Ονειρεμένο Ταξίδι
Η γη ολάκερη!
Μια-δυό μέρες μετά έστειλαν τους κωδικούς για την ενεργοποίηση της κάρτας.
Λογικά θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την Παρασκευή, οπότε μπορείς να πας ΣΚ στην Εύβοια.
 

Soozy

Member
Μηνύματα
56
Likes
57
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιταλία
μήπως ξέρετε πότε θα ξανά γίνουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους ή αν θα ξανά γίνει Σάμος πασσ?
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.574
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom