Σαμοθράκη Σαμοθράκη!! (με μικρά παιδιά)

Extra muros

Member
Όπως και να το κάνεις, όπως έγραψα και παραπάνω, όταν πρέπει να κάνεις 400 χιλιόμετρα για Πειραιά και άλλα τόσα στην επιστροφή, πρέπει να το σχεδιάσεις. Δε βγαίνει σε ένα απλό σαββατοκύριακο.
Με όλο το σεβασμό, αλλά αν είναι να κάνεις 400 χλμ κι άλλα τόσα πίσω, δεν πας Αίγινα και Αγκίστρι, εκτός από 3 περιπτώσεις
α) είσαι ο @psilos3
β) έχεις τάμα στον Άγιο Νεκτάριο
γ) έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου κάπου εκεί, αλλά κι αυτό υπό αίρεση, ας έρθει να σε βρει στον Πειραιά βρε αδερφέ αν σ'αγαπάει στα αλήθεια.

Οκ εντάξει, υπερβάλλω, δεν είναι και χάλια, η Αίγινα ειδικά έχει και κάποιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Το Αγκίστρι έχει κάποιες καλές παραλίες, αλλά τι να το κάνω αν είναι να διαγκωνίζομαι για μια θέση κάθε Σαββατοκύριακο από Ιούνη ως Σεπτέμβρη με το μισό λεκανοπέδιο. Συγγνώμη για το rant, εννοείται όπου θέλεις πας και λογαριασμό δε δίνεις.

Ostvarivanje

Member
Με όλο το σεβασμό, αλλά αν είναι να κάνεις 400 χλμ κι άλλα τόσα πίσω, δεν πας Αίγινα και Αγκίστρι, εκτός από 3 περιπτώσεις
α) είσαι ο @psilos3
β) έχεις τάμα στον Άγιο Νεκτάριο
γ) έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου κάπου εκεί, αλλά κι αυτό υπό αίρεση, ας έρθει να σε βρει στον Πειραιά βρε αδερφέ αν σ'αγαπάει στα αλήθεια.

Οκ εντάξει, υπερβάλλω, δεν είναι και χάλια, η Αίγινα ειδικά έχει και κάποιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Το Αγκίστρι έχει κάποιες καλές παραλίες, αλλά τι να το κάνω αν είναι να διαγκωνίζομαι για μια θέση κάθε Σαββατοκύριακο από Ιούνη ως Σεπτέμβρη με το μισό λεκανοπέδιο. Συγγνώμη για το rant, εννοείται όπου θέλεις πας και λογαριασμό δε δίνεις.
Με βάζεις σε πολλές σκέψεις...
α) Δεν είμαι αυτός αλλά πολύ θα ήθελα να έχω ζήσει όλα αυτά τα νησιά
β) Μπα... και παίζεται αν θα πάμε να τον επισκεφτούμε (είχαμε πάει παλιά ημερήσια εκδρομή από την Κάρυστο της Εύβοιας) και τον είχαμε επισκεφτεί.
γ) Μπα ούτε αυτό

Το θέμα έχει ως εξής: έχουμε 8-9 μέρες και λέμε 3 Αίγινα - 3 Αγκίστρι και 2 Πασαλιμάνι. Κάθε πρόταση δεκτή

Υ.Γ. Ξέρω, είμαι εκτός θέματος, αλλά είμαι ευάλωτος και παρασύρομαι εύκολα... :bleh:

Extra muros

Member
Πολλές μου φαίνονται 3 διανυκτερευσεις Αγκίστρι, είναι μια χούφτα νησάκι. Επίσης έχεις εξαντλήσει Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες; Το μπάτζετ ξεφεύγει αρκετά βέβαια ειδικά στα δύο τελευταία κ δεν ξέρω και πόσο βολεύουν οι ακτοπλοικοι συνδυασμοί. Ανέφερες κ τη Σύρο, συγκριτικά με τα άλλα είναι πιο μακρινή σαφώς, εκτός αν πας αεροπορικά, βέβαια είναι και πανέμορφη, αλλά με κάπως μετριουτσικες παραλίες, καλύτερες από την Αίγινα βέβαια. Ασφαλώς ούτε η Σύρος είναι για πολλές μέρες κατεμε, 3 διανυκτερευσεις ωστόσο τις βγάζει άνετα, απλά είναι λίγο αλλόκοτος συνδυασμός Αργοσαρωνικός με Κυκλάδες. Αλλά αν επιμένεις στον αρχικό σχεδιασμό δώσε μια διανυκτέρευση παραπάνω στην Αίγινα και βγάλε μια από το Αγκίστρι. Αλλιώς βάλε καμιά μονοήμερη σε άλλο του Αργοσαρωνικου, ειδικά αν υπάρχει κάποια βολική σύνδεση.

Ostvarivanje

Member
Πολλές μου φαίνονται 3 διανυκτερευσεις Αγκίστρι, είναι μια χούφτα νησάκι. Επίσης έχεις εξαντλήσει Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες; Το μπάτζετ ξεφεύγει αρκετά βέβαια ειδικά στα δύο τελευταία κ δεν ξέρω και πόσο βολεύουν οι ακτοπλοικοι συνδυασμοί. Ανέφερες κ τη Σύρο, συγκριτικά με τα άλλα είναι πιο μακρινή σαφώς, εκτός αν πας αεροπορικά, βέβαια είναι και πανέμορφη, αλλά με κάπως μετριουτσικες παραλίες, καλύτερες από την Αίγινα βέβαια. Ασφαλώς ούτε η Σύρος είναι για πολλές μέρες κατεμε, 3 διανυκτερευσεις ωστόσο τις βγάζει άνετα, απλά είναι λίγο αλλόκοτος συνδυασμός Αργοσαρωνικός με Κυκλάδες. Αλλά αν επιμένεις στον αρχικό σχεδιασμό δώσε μια διανυκτέρευση παραπάνω στην Αίγινα και βγάλε μια από το Αγκίστρι. Αλλιώς βάλε καμιά μονοήμερη σε άλλο του Αργοσαρωνικου, ειδικά αν υπάρχει κάποια βολική σύνδεση.
Ευχαριστώ πολύ. Έχουμε και λέμε:
Και σε μένα σαν πολλές μου φαίνονται οι 3 για το Αγκίστρι και, αν τελικά καταλήξουμε σε αυτά τα δύο, το βλέπω για 4 Αίγινα και 2 Αγκίστρι.
Πόρο πήγαμε πρόπερσι το Πάσχα και μάλιστα μετά το Πάσχα (δεύτερη μέρα και μετά). Βέβαια καλοκαίρι δεν πήγαμε και το σκεφτόμαστε και αυτό σοβαρά. Σκεφτόμασταν για Αίγινα και Αγκίστρι να κατεβούμε Πειραιά χωρίς αυτοκίνητα, με τη συγκοινωνία, αλλά αν πάμε προς Πόρο, μάλλον θα πάμε από Γαλατά και άρα θα πάρουμε και τα αυτοκίνητα. Ύδρα είχα πάει πριν πάνω από 10 χρόνια. Να ήταν το 2010 ή πιο νωρίς και θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναπάω. Σπέτσες πήγαμε πρόπερσι για δύο βράδια και τόσο αγενή συμπεριφορά από ανθρώπους της εστίασης δε συνάντησα ούτε στη Μύκονο και στα πιο τουριστικά μέρη που έχω πάει.
Σύρο είχαμε πάει το 16, αλλά δεν την αποκλείουμε. Δεν μας πειράζουν τα μακρινά νησιά (εξάλλου τον Ιούλιο ήμασταν Κάρπαθο και Κρήτη), απλά, επειδή έχουμε περιορισμένο χρονικό διάστημα θέλουμε απόγευμα προς βράδυ να ξεκινήσουμε για Πειραιά και άρα να πάρουμε πρωινό καράβι (για να μη χάσουμε κάποια μέρα). Επίσης θέλουμε σχετικά προσιτό (για τις εποχές που ζούμε) κατάλυμα και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.
Τώρα με βάζεις σε σκέψεις και θα αρχίσω να κοιτάω μέχρι και Δωδεκάνησα και νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου, απλά έχουμε πάει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα και θέλουμε να έχει και λίγο "νύχτα" το μέρος ή τα μέρη που θα πάμε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.126
Μέλη
39.878
Νεότερο μέλος
vasilispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom