Σαμοθράκη Σαμοθράκη!! (με μικρά παιδιά)

Καλησπέρα!
Φέτος οι καλοκαιρινές μας διακοπές θα περιοριστούν σε μόλις 4 ημέρες (ίσως και 5). Επομένως, διαλέξαμε τον πιο κοντινό μας προορισμό, τη Σαμοθράκη!!!
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, μιας και θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νησί που βλέπουν κάθε φορά που βρισκόμαστε στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.
Εγώ θέλω να ρωτήσω, 4 μέρες είναι αρκετές ή να προσπαθήσουμε για 5?
Θέλουμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα, αλλά έχουμε πάει σχεδόν μια δεκαετία πριν και δεν θυμάμαι τι έχει, επίσης δεν ξέρω τι είναι κατάλληλο για παιδιά, και τι παίζει στο θέμα διαμονή και φαγητό.
Τελευταία ερώτηση, για το καραβάκι που πάει στην παραλία Βάτος. Με είδε ο μικρός να το χαζεύω και του άρεσε, αλλά αν είναι πολλές οι ώρες μέσα στη ζέστη ίσως να μην το αντέχουν..
Όλες οι πληροφορίες και προτάσεις είναι καλοδεχούμενες, ευχαριστώ!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγώ θέλω να ρωτήσω, 4 μέρες είναι αρκετές ή να προσπαθήσουμε για 5?
Αυτή δεν είναι ερώτηση, ποτέ δεν είναι αρκετές οι μέρες στις διακοπές! :haha:
δεν θυμάμαι τι έχει
Δύο πολύ καλές παραλίες κι από κει και πέρα βάθρες για μπάνιο στο ποτάμι μέσα στη φύση, που προσφέρονται για όλους, από τις πιο απλές κι εύκολες, ως τις πολύ απαιτητικές που θέλουν αναρρίχιση. Από κει και πέρα μια πολύ όμορφη Χώρα, αρχαιολογικό ενδιαφέρον κι εξαιρετικό φαγητό.
δεν ξέρω τι είναι κατάλληλο για παιδιά
Σ' αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω, ανάλογα τις ηλικίες. Πάντως αν τα παιδιά είναι σχετικά μικρά είναι και η Λήμνος μια καλή κοντινή επιλογή.
Από τα καλύτερα νησιά στην Ελλάδα όσον αφορά το φαγητό, ότι και να δοκιμάσετε με αποκορύφωμα βεβαίως το κατσικάκι, η ταβέρνα Καρυδιές είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ως δώρο στον εαυτό σας, φαγητό και τοπίο το κάτι άλλο.
τι παίζει στο θέμα διαμονή
Επειδή είστε οικογένεια καλύτερα όχι στα Θερμά γιατί έχει αρκετή βαβούρα από νεαρόκοσμο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.053
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom