Σαντορίνη Σαντορίνη

Ostvarivanje

Member
Χαμός Ε; Τέλος πάντων, εμείς κλείσαμε για 6 μέρες στα Φηρά και να δούμε τι θα γίνει. Ηλιοβασίλεμα στην Οία θα καταφέρουμε να δούμε ή θα μπλέξουμε στον κόσμο και δεν θα καταφέρουμε τίποτα;
Επίσης εκτός από Οία, Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Ακρωτήρι που πήγαμε και πέρυσι το Πάσχα που αλλού αξίζει να πάμε; Να υποθέσω στον Πύργο;
Περίσσα και Καμάρι να το συνδυάσουμε με φαγητό, καφέ μια μέρα; Ή θέλει δύο μέρες ξεχωριστά για να τα δούμε και τα δύο; Βέβαια δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος το μπάνιο στη Σαντορίνη αλλά να δούμε πράγματα.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ωραιότατο ηλιοβασίλεμα βλέπει κάποιος από όλους τους οικισμούς που είναι στο "φρύδι" της καλδερας. Δεν καταλαβαίνω το "κόλλημα" ειδικά με την Οία.
Ο Πύργος αξίζει πάρα πολύ

Ostvarivanje

Member
Ωραιότατο ηλιοβασίλεμα βλέπει κάποιος από όλους τους οικισμούς που είναι στο "φρύδι" της καλδερας. Δεν καταλαβαίνω το "κόλλημα" ειδικά με την Οία
Είχαμε πάει και τον Πάσχα του 24, αλλά λίγο τα κτήρια, όπως έπεφτε ο ήλιος, λίγο ότι επηρεάζεται και από τον κόσμο, λίγο ότι πας, γιατί να μη δεις τι ηλιοβασίλεμα και από εκεί (δεν τρελαίνομαι φοβερά για το ηλιοβασίλεμα ανά ηλιοβασίλεμα που θα δω να πω wow αλλά για τις φωτογραφίες που θα βγάλω με τις οποίες έχω κόλλημα)
Αν δεν έχει πάει Σαντορίνη δε θα είχα άποψη αλλά τώρα που έχω πάει, ναι, έχει φοβερό ηλιοβασίλεμα καξνοαι τα Φηρά, και από το Φηροστεφάνι και από το Ημεροβίγλι που είχαμε πάει.
Για κάτι τέτοιες φωτογραφίες θέλω να πάμε στην Οία
Απλά δεν προλάβαμε το ηλιοβασίλεμα

Attachments

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ημεροβίγλι και πάλι Ημεροβίγλι, σε όλα! Διαμονή, ηρεμία, παρκάρισμα, ηλιοβασίλεμα, βόλτες είναι τόσο βολικό. Πίσω από το Άρωμα Γεύσεις το εστιατόριο έχει ένα χωμάτινο πάρκινγκ που δε παρκάρει σχεδόν κανείς, όλο το καλοκαίρι.

Πολύ decent φαγητό στο Ημεροβίγλι στο Mamalena στη πλατεία.

Επίσης, για όσους έχουν αμάξι/μηχανή, για εμένα το καλύτερο σημείο για ηλιοβασίλεμα (και ανατολή) είναι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, το ανακάλυψα δυστυχώς πολύ αργότερα, όταν έκανα τη πεζοπορία Οία-Φηρά.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.135
Μέλη
39.891
Νεότερο μέλος
HeliosTraveller

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom