Ιρλανδία Σκηνές ροκ στο σμαραγδένιο νησί

maria s.

Member
Μηνύματα
29
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Ό,τι κάτσει
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ό,τι κάτσει
Αχ...Ιρλανδία, απ' τα αγαπημένα μου μέρη!
Είχαμε πάει πριν το Πάσχα (2009) και ήμασταν πολύ τυχεροί, έβρεξε μόνο μισή μέρα!! Ήταν υπέροχα...
Πολύ λυπάμαι για τους Cliffs of Moher, κρίμα, είναι πολύ όμορφο μέρος, που αξίζει να το έχει δεί κανείς, ιδιαίτερα χωρίς ομίχλη.
Οντως αρχικά για μένα υπεύθυνο είναι το γραφείο και έπειτα η ''συνοδός''. Έγραψες καμιά επιστολή/μειλ στο γραφείο για το θέμα;
Είσαι τυχερός Αντώνη, που πέτυχες την Ιρλανδία χωρίς βροχή. Όσοι φίλοι μου είχαν πάει Ιρλανδία, μου έλεγαν πως η βροχή είναι κομμάτι της Ιρλανδίας, οπότε να μη γκρινιάζω που είδα το πραγματικό κλίμα της Ιρλανδίας. Βέβαια εγώ είχα πάντα τύχη στο Βορρά, έφερνα λιακάδες και καύσωνες σε Σκανδιναβία, Σκωτία, Ρωσία, αυτή τη φορά όμως χάλασε η συνταγή... :D

Στο θέμα της συνοδού τώρα... Στο τέλος κάθε εκδρομής οι συνοδοί μοιράζουν ερωτηματολόγια στους ταξιδιώτες, όπου βαθμολογούνται οδηγοί, συνοδοί, τοπικοί ξεναγοί, ξενοδοχεία, γεύματα, κ.λ.π. και μετά τα βάζουμε σε κλειστό φάκελο και τα παραδίνουμε στους συνοδούς για να τα δώσουν στο γραφείο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πήραμε τα ερωτηματολόγια, αλλά όχι τους φακέλους, η συνοδός είπε πως δεν υπήρχαν. Είχε νόημα να της παραδώσω ένα ερωτηματολόγιο όπου θα την έθαβα; Θα το πέταγε προφανώς... Επίσης δεν είχε νόημα να στείλω επιστολή ή email, το μπάχαλο είχε ξεκινήσει από το γραφείο.
Το θέμα των ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα είναι μια πονεμένη ιστορία, θησαυρίζουν με ελάχιστες παροχές στους ταξιδιώτες, καθώς εκμεταλλεύονται την άγνοια, την ανασφάλεια, την τεμπελιά, την έλλειψη ελεύθερου χρόνου των ταξιδιωτών και άλλα πολλά, έτσι έχουν έτοιμο το πακέτο και όποιος γουστάρει ταξιδεύει μαζί τους.
Πάντως το ταξίδι είναι και θέμα του συνοδού, ένας καλός συνοδός μπορεί να σου κάνει υπέροχο ένα μέτριο πρόγραμμα και ένας κακός συνοδός να σου διαλύσει ένα τέλεια οργανωμένο πρόγραμμα.
Ίσως πρέπει να γίνει ένα τόπικ για τα ταξιδιωτικά γραφεία, αν και εδώ είδα πως οι περισσότεροι ταξιδεύουν μόνοι τους.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.707
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom