Π.Γ.Δ.Μ. Σκόπια οδικώς τον Ιανουάριο

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Πρόκειται να ταξιδέψω στα Σκόπια τον επόμενο μήνα με το αυτοκίνητο από Αθήνα. Θα ξεκινήσω πρωί στις 15 Ιαν 2013 και θα επιστρέψω αργά το απόγευμα στις 18. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς τις συνθήκες οδήγησης εκείνη την εποχή και την κατάσταση των δρόμων. Π.χ. υπάρχει κίνδυνος απο πάγο στο δρόμο, μπορεί να έχει τόσο χιόνι και να μην μπορώ να φτάσω/επιστρέψω κτλ.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Για τις καιρικές συνθήκες κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος.Ο αυτοκινητόδρομός Ευζωνοι-Σκόπια δεν είναι καμιά Εγνατία.Δεν είναι και τραγικός άλλα θέλει προσοχή.Αυστηρά στα όρια ταχύτητας.
Εννοείται πως θα έχεις μαζί σου αλυσίδες και χρειάζεται προσοχή όπως και σε κάθε δρόμο τέτοια εποχή και μαυτές τις συνθήκες.
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ευχαριστώ, τον δρόμο τον έχω ξανακάνει μια χαρά είναι, το μόνο που με ανησυχεί είναι ο πάγος, τίποτε άλλο. Έχεις οδηγήσει χειμώνα ποτέ εκεί? Δεν θυμάμαι αν ο δρόμος μέχρι τα Σκόπια περνάει απο βουνά όπου μπορεί να έχει παγετό.

Οσο αφορά την πόλη τώρα, αν θυμάμαι καλά υπάρχει η κεντρική πλατεία όπου θεωρείται και το κέντρο της πόλης σωστά? Αυτή είναι η λεγόμενη πλατεία Makedonska που βλέπω στο χάρτη? Σκέφτομαι να κοιτάξω εκεί για διαμονή
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.810
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom