Γενικά Σρι Λανκα με Μαλδιβες, Βιετναμ, Μαλαισια ή Βορεια Ταιλανδη?

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.827
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
ε καλα προφανως θελανε να σ πεισουν για να δωσεις περισσοτερα χρηματα λογω high season. Εγω παντως οταν πηγα Κουβα με ειχαν κατατοπισει πληρως απο συγκεκριμενο γνωστο γραφειο και δεν διαβαζαν απλα το προγραμμα ηξεραν και καποια κρυμμενα πραγματακια.
Ποιο high season? Το καλοκαίρι για το Βιετναμ απέχει πάρα πάρα πολύ από το να είναι high season....
 

panlek30

Member
Μηνύματα
1.530
Likes
3.940
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Βολιβία
Ποιο high season? Το καλοκαίρι για το Βιετναμ απέχει πάρα πάρα πολύ από το να είναι high season....
Προφανώς εννοεί για την ελληνική αγορά. Τοτε υπαρχουν συμμετοχες για να πραγματοποιησουν τα ομαδικα. Αστο δεν εχει νοημα η συζητηση...
 

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.827
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Φιλη μου θελει να παει το καλοκαιρι ( Αυγουστο) σε ενα απο αυτα τα 4. Θα παει οργανωμενα με γκρουπ και σκεφτεται για Σρι Λανκα σε συνδυασμο με Μαλδιβες, ή Βιετναμ ή Πανοραμα Βορειας Ταιλανδης - Μπανγκοκ ή Μαλαισια με ζουγκλα Βορνεο και Σιγκαπουρη (εδω τη χαλαει λιγο που το προγραμμα εχει μεσα Σιγκαπουρη). Στην ακραια περιπτωση και Ναμιμπια, οπου ομως ειναι ενα αρκετα λιτο σε παροχες ταξιδι με την εννοια των ξενοδοχειων, οχι των τοπιων.

Τι ζηταει? Θελει να δει σιγουρα ζουγκλα ( ή αγρια ζωα-φυσικη ζωη) οχι βαβουρα, γενικα ενα διαφορετικο τοπιο απο το ουρανοξυστης- πολη με τρελο αμαξι και μοντερνιλα. Θελει δηλαδη γραφικες εικονες, πιο μικρα μερη, αρκετες εκδρομες με τοπια και οχι πολλη φασαρια ( εννοειται οτι σε ολα αυτα επειδη ειναι τουριστικα, θα υπαρχει φασαρια, απλως δε θελει να ειναι πολυβουη πολη τυπου Σιγκαπουρη κλπ).Επισης τοπικο στοιχειο, δηλαδη φυλες αλλα σιγουρα οχι πολλους ναους καθως ειναι περισσοτερο των τοπιων παρα της ιστοριας και μουσειων. Ρωτησε στο ταξιδιωτικο αλλα βοηθεια ελαχιστη. Δεν εχει λογαριασμο και ρωταω εκ μερους της καθως και γω θελω να ακουσω και αλλες αποψεις για να της πω κατι πιο πληρες.

Τι θα προτεινατε αναμεσα σ αυτα? Ειναι newbie στην Ασια, δεν εχει ξαναπαει. Εχει παει μονο Αμερικη και μεγαλες ευρωπαικες πολεις και πλεον δεν της λενε κατι τοσο υπερσυγχρονες πολεις. Σιγουρα προτιμα το Περου οπως μου ειπε αλλα θελει μια δευτερη επιλογη σε περιπτωση που δεν καταφερει να μαζεψει αρκετα, ποια θα λεγατε απο τις 4 που αναφερθηκαν? Οικονομικα ολα αυτα τα 4 ειναι παρομοια εκτος απο Ναμιμπια, που ειναι ακριβουτσικη αλλα μπορει να την καλυψει.
Σρι Λάνκα είναι μάλλον η καλύτερη από αυτές τις επιλογές. Βιετνάμ - πλην κεντρικού τομέα - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ τον Αύγουστο, Βόρεια Ταϋλάνδη επίσης (και το εννοώ το απαγορεύεται: Δεν υπάρχουν καλές υποδομές, και πλημύρες / παρατεταμένες διακοπές ρεύματος, αποκλεισμένοι δρόμοι κλπ είναι στην agenda ΚΑΘΕ χρόνο αυτή την εποχή).
Μαλαισία έχει πολύ αστικό τοπίο και θα τη χαλάσει ενώ το Βόρνεο είναι μικρό κομμάτι του προγράμματος και δεν είναι για πρωτάρηδες στην Ασία.

Βέβαια, με τους ανθρώπους "περισσοτερο των τοπιων παρα της ιστοριας και μουσειων" δεν έχω ιδιαίτερα σημεία επαφής, οπότε μη βασιστείτε...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.674
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom